Sfaturi Utile Pentru Obținerea Unui Credit Ipotecar

Obținerea unui credit ipotecar nu este altceva decât stresant, cu toții putem fi de acord. Există o grămadă de acte pentru a trece, o avere mai multă răbdare necesară și să nu începem ce înseamnă financiar. Din fericire, am creat o listă cu 5 sfaturi utile care vă vor ajuta să treceți peste toate fără a fi nevoie să vă scoateți globii oculari.

Fără scor perfect de credit

Se pare că este obligatoriu să aveți un scor de credit perfect pentru a obține un credit ipotecar, dar acest lucru este doar pe jumătate adevărat. Majoritatea programelor vă vor cere să aveți un scor de 620, dar există multe care vor accepta 580 ca număr adecvat pentru un plan ipotecar.

Fără avans?

Majoritatea împrumuturilor vor necesita o plată în avans de la 5% la 20%, dar există unele împrumuturi ipotecare care sunt sub 5%. Programele ipotecare guvernamentale, de exemplu, oferă rate de până la 3,5% pentru cei cu un scor de credit bun. Nu trece cu vederea această opțiune.

Obțineți o mulțime de cotații

Înainte de a alege un împrumutător de împrumut, aruncați o privire în jur la ceea ce au de oferit alții. Creditorii diferiți vor oferi rate ipotecare și costuri de închidere diferite. Chiar dacă simțiți că l-ați găsit, priviți în continuare la celelalte opțiuni. Ați face același lucru atunci când cumpărați o mașină, nu-i așa?

Alegeți împrumutul ipotecar potrivit

Există diferite tipuri de împrumuturi la domiciliu, deci asigurați-vă că obțineți cel mai potrivit pentru dvs. Dacă ești veteran. de exemplu, s-ar putea să existe ceva mai potrivit pentru dvs. Într-adevăr, împrumuturile convenționale sunt cel mai ieftin.

Toate documentele corecte

Imaginați-vă că ajungeți la propria nuntă fără pantaloni sau rochie ... o imagine destul de înspăimântătoare! Aceeași idee ar trebui să se aplice atunci când începeți procesul de ipotecă. Asigurați-vă că aveți toate documentele corecte pentru a obține creditul ipotecar - acest lucru vă va economisi timp, va evita frustrarea și va preveni stingherirea.