Sfaturi utile pentru cumpararea unui lucuinte

Nu există nici cea mai mica îndoială că achizitionarea primei dvs. proprietăți ca vorbim de un apartament intr-un bloc nou construit, un bloc mai vechi sau o casa pe pamant, aceasta experienta va fi extrem de interesantă. 

În afară de faptul că nu mai trebuie să plătești chiria, există motive nesfârșite pentru care deținerea unei propietati este un lucru destul de grozav. Cu toate acestea, există o modalitate corectă de a cumpăra proprietăți imobiliare decente sau de lux și despre asta vom vorbi astăzi in acest articol.

Există anumite lucruri pe care trebuie să le rețineți în timp ce faceți cumpărături pentru viitoare casa a dvs. de vis:

Stabiliți un buget

Înainte de a începe să căutați o proprietate, este crucial să vă stabiliți un buget pentru achizitie.Acest lucru vă va ajuta să păstrați lucrurile realiste în ceea ce privește ceea ce vă puteți permite de fapt să cumpărați. 

Ca să nu mai vorbim, veți putea restrânge mai mult opțiunile dvs. și poate veți economisi timp si de ce nu poate si bani. 

Asigurați-vă că pregătiți documente precum extrase de cont bancare, declarații de salarii și impozite, copii dupa certificate de nastere, act de indentitate și alte cerințe financiare pe care institutia de credit le va cere pentru viitorul credit asta in cazul in care nu aveti bani deja pentru achizitia imobilul mult dorit si poate chiar si asteptat de ceva timp.

Obținerea aprobării pentru un împrumut durează în mod normal ceva timp, aproximativ 45 de zile de la început până la sfârșitul procedure de atribuire.

Concentrați-vă pe lista dvs. de dorințe

Gândiți-vă la proprietatea perfectă pentru dvs. si famile și creați o listă de dorinte.Pune-ți câteva întrebări pentru a te ajuta să înțelegi mai bine ceea ce cauți: care este locația ta ideală? Cum vrei să arate casa? S-ar putea să doriți o zonă liniștită lângă o plajă sau poate o casă contemporană într-o zonă urbană. Dați prioritate preferințelor dvs. în ceea ce privește designul, numărul de dormitoare și băi, corpuri de iluminat, balcoane, grădină și gazon. Gândiți-vă și la suprafața pătrată a unei proprietăți - având mai mult spațiu vă va permite să construiți o piscină în aer liber sau poate adăugați mai multe camera in viitoare cand familia se va mari.

Acordați atenție securității

Unul dintre primele lucruri la care ar trebui să se gândească proprietarii de case pe pamant este securitatea zonei in care vor locui și confidențialitatea. Înainte de a lua o decizie, verificați rata criminalității în cartier. În plus, asigurați-vă că investiți într-un sistem de securitate bun care sa va scape de orice grija.

Nu te lăsa dus de val

Nu este nimic în neregulă cu dorința de funcții elaborate într-o casă. Cu toate acestea, acestea vor avea un preț care poate trece prin bugetul stabilit. Ca să nu mai vorbim, toate aceste mici suplimente ar putea să nu aibă valoare odată ce emoția ta dispare. Faceți-vă o listă cu necesitățile de bază pe care le doriți în casă. Cel mai important, nu uitați o inspecție la viitorul domiciliu - este obligatorie și vitală.