Sfaturi utile pe care le puteti primi la un webinar despre cariera

  • Sâmbătă, 24 Iulie 2021
  • Diverse

Un webinar despre carieră este ca un târg de carieră desfășurat prin conferințe video. Deci, în loc să întâlniți fizic oameni, îi întâlniți pe e și discutați despre oportunități. Astfel de seminarii web vă pot ajuta să obțineți informații imense în timp ce dezvoltați tipul corect de conexiuni.

Dar cum poți face ca un astfel de eveniment să merite? Înregistrarea simplă nu va fi suficientă. Va trebui să știți exact ce să faceți dacă doriți să obțineți rezultatele dorite.

Iată cele mai bine dovedite sfaturi pe care trebuie să le urmați înainte de a participa la un webinar orientat spre carieră.

Da, oamenii observă! Îmbrăcarea corectă este cea mai bună modalitate de a face o impresie de durată. Și aici, cunoașterea industriei va da un avantaj. Deși formalele vor fi grozave, un lucru care nu va da greș niciodată este casualul de afaceri. Puteți câștiga mai multă atenție și aveți încredere în acest fel, deoarece nu sunt nici prea serioși, nici prea banali.

O strategie perfectă este ceea ce aveți nevoie pentru a profita la maximum de seminarul web. Obțineți o idee bună despre companiile pe care doriți să le vizați și aflați cum să le ajungeți rapid. A te grăbi în discuții aleatorii îți va pierde doar timpul și energia. Gândiți-vă strategic și planificați bine pentru a atinge companiile potrivite într-un timp limitat.

Deși un webinar de carieră este plin de oportunități, nu toată lumea reușește. Deci, cel mai bine ar fi să rămâi pregătit pentru câteva respingeri. S-ar putea să ajungeți să aflați că nu sunteți persoana potrivită pentru un anumit rol (sau pentru mai multe roluri). Într-o astfel de situație, fii rezistent și amintește-ți că ești înconjurat de oportunități. Totul este să încerci și va exista mult mai mult domeniu, dacă nu chiar asta.

DEZVOLTĂ CONEXIUNI

Știi cine poate atinge înălțimi în această lume? O persoană care are contacte cu oamenii potriviți! Webinarii vă pot ajuta să vă conectați la rețea. Faceți un lucru important să ajungeți la persoanele potrivite la companiile dvs. râvnite. Obțineți contactul lor și luați legătura cu ei chiar și după eveniment pentru a stabili o atingere personală.

NU EZITAȚI SĂ URMĂRIȚI

Știi că urmărirea este mult mai eficientă decât crezi? Un mod subtil de a face o impresie este să le oferiți un apel de urmărire. De ce să nu întrebi când vor avea un alt webinar? Iată timpul în care poți ieși în evidență. Cu mulți studenți în mulțime, nu toată lumea va urmări, dar puteți.

O mulțime de oportunități îți vor veni. Trebuie să stăpânești arta gândirii strategice pentru a profita la maximum de ele. La un webinar de carieră, planificați bine și utilizați timpul alocat în mod eficient. Și nu uitați să dezvoltați conexiuni. Vă va duce un drum lung.