Sfaturi utile dacă trebuie să vă mișcați în timpul pandemiei

Deplasarea în sine poate fi deja atât de stresantă. Dar, odată cu apariția focarului COVID-19 care vizează sistemul respirator, nu puteți risca în măsurile de igienă și siguranță. Pentru a vă ajuta să vă faceți mișcarea mai sigură, iată șapte sfaturi pe care ar trebui să le urmați pentru a reduce riscul de a lua virusul.

Spălați-vă (sau igienați-vă) frecvent mâinile

Întregul proces de mișcare implică un contact strâns cu alte persoane implicate în sarcină, cum ar fi mutorii, și atingerea suprafețelor și instrumentelor. Deci, este important să vă mențineți curățenia mâinilor pe tot parcursul zilei de mișcare. Acest lucru poate reduce șansa de a introduce virusul în sistemul dvs.

Practicați spălarea corectă și frecventă a mâinilor toată ziua. Dacă nu puteți face acest lucru, păstrați cel puțin o sticlă de dezinfectant pentru mâini (cu cel puțin 60% alcool) la care puteți ajunge rapid. De asemenea, încercați tot posibilul să nu vă atingeți fața.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le faceți atunci când vă mutați într-o casă nouă este să primiți cutii pentru a vă păstra lucrurile. Potrivit spitalistului și internistului Dr. Matthew G. Heinz de la Tucson Medical Center, este cel mai sigur să cumpărați cutii noi și alte consumabile din magazin. De asemenea, puteți întreba compania dvs. de mutare dacă vă poate oferi livrarea fără contact a bunurilor de care aveți nevoie pentru ambalare.

Momentul mutării dvs. reale poate fi, de asemenea, un factor important - mai ales având în vedere numărul de persoane pe care le-ați putea întâlni în timpul procesului. Transportul și manipularea lucrurilor într-un moment aglomerat al zilei vă poate face să pierdeți una dintre măsurile de protecție majore pe care le puteți face chiar acum: păstrarea distanței față de alte persoane.

Dacă puteți fi flexibil cu programul dvs., setați-vă mutarea într-o dimineață în timpul săptămânii. Întrucât oamenii se adăpostesc în acest moment, acest lucru ar putea reduce numărul de persoane pe care le întâlnești.

În afară de a vă proteja, deplasarea în siguranță implică și încercarea de a nu transmite virusul altor persoane. Se poate răspândi, fără să știe, coronavirusul chiar și fără simptome.

Dacă nu puteți menține o distanță sigură de 6 picioare de persoanele în public, CDC recomandă purtarea unei fețe de pânză pentru cei cu vârsta peste 2 ani. Chiar dacă măștile și fețele de casă nu au același nivel de protecție N-95 sau măști chirurgicale, poate fi în continuare eficient în reducerea numărului de picături care vin din gură atunci când strănut, tușeți sau vorbiți. De asemenea, puteți cere oamenilor cu care veți lucra să facă același lucru.

Există companii în mișcare care oferă servicii de ambalare pentru clienți. Cu toate acestea, cu natura situației noastre actuale, experții sugerează să vă împachetați și să vă despachetați singuri. În acest fel, mutatorii ar trebui doar să atingă cutiile și mobilierul, în timp ce tu ești singurul care ajunge să atingă tot ce este în interior.

Experții consideră că virusul nu supraviețuiește atât de mult pe suprafețe moi, dar nu va strica să fii foarte atent. S-ar putea să doriți să jucați în siguranță și să acoperiți doar mobilierul și saltelele cu protecție din plastic sau mobilă din vinil transparent. Odată ce v-ați instalat, îndepărtați și aruncați imediat ambalajul. Asigurați-vă că vă spălați mâinile imediat după.

Virusul poate fi pe orice lucru pe care îl puteți atinge în timpul mutării. Înainte de a utiliza orice instrument sau echipament, asigurați-vă că le ștergeți folosind șervețele dezinfectante sau spray-ul dezinfectant. Este mai bine să utilizați dezinfectanți aprobați de Agenția pentru Protecția Mediului (EPA). Dacă nu este realist să igienizați totul, asigurați-vă că vă spălați pe mâini după ce ați atins instrumentele.Cat dureaza inmatricularea unei masini