Sfaturi și trucuri pentru a avea o renovare perfectă a bucatariei

După ce au fost folosite continuu o perioadă, majoritatea lucrurilor au nevoie de renovare, fie că este vorba despre o casă, o mașină etc. Fără îndoială, vine un moment în care bucătăria ta are nevoie de renovare, iar internetul este aici pentru a-ți spune că nu este un sarcina usoara. 

Potrivit People, este unul dintre cele mai mari și mai provocatoare proiecte de renovare din orice casă. Dar nimic nu este imposibil!

Dacă este posibil, mutați-vă

Bucătăria ta va deveni inaccesibilă odată ce începe să fie renovată, așa că cel mai înțelept este să închiriezi un Airbnb dacă îți poți permite cu ușurință. Astfel, vei avea o bucătărie. 

Nici măcar nu este necesar un Airbnb – ar putea fi un motel sau casa părintelui sau a socrilor tăi. Ai nevoie doar de un loc în care să te poți prăbuși temporar pentru a scăpa de zgomotele puternice ale utilajelor, de praf și pentru a avea blaturi curate pe care să lucrezi.

Creați o bucătărie în miniatură 

Este evident că mutarea nu este cea mai ușoară sarcină pentru toată lumea. Este nevoie de o mulțime de bani pe care majoritatea oamenilor nu trebuie să-i cheltuiască – mai ales cu o factură uriașă de renovare care le cântărește portofelele. Dacă ești unul dintre acești oameni, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să găsești o altă zonă a casei tale pe care să o transformi într-o mică bucătărie temporară. 

Creați o listă cu ustensilele de bucătărie pe care le utilizați zilnic, inclusiv condimente, ustensile, boluri pentru animale de companie, vase de gătit și rechizite pentru curățare. Atunci caută un loc în casa ta care să fie cel mai îndepărtat de bucătăria ta adevărată, unde este tot praful. Stivuiți câteva rafturi și adăugați containere pentru a menține totul organizat. 

Ce îți trebuie într-o bucătărie în miniatură

Stație de spălat vase: Este recomandat să vă creați bucătăria în miniatură într-un loc în care există apă curentă, de exemplu, spălătoria, cămară sau chiar garaj. 

Stație de cafea: Aceasta este o necesitate, mai ales în perioade ca aceasta, chiar și pentru o persoană care nu bea cafea zilnic. 

Depozitarea alimentelor: Configurați-vă noul frigider, iar dacă nu ați cumpărat unul nou, conectați-l pe cel pe care îl aveți deja. Configurați o stație de gătit unde puteți găti sau încălzi cu ușurință alimentele.