Sfaturi Pentru Testul Practic De Conducere

Ai trecut deja testul teoretic și ai stăpânit toate lecțiile practice obligatorii? Atunci nu e departe de permisul tău de conducere! Când testul practic este iminent, mulți șoferi cursanți devin nervoși sau chiar intră în panică. Dar asta nu este necesar! Cu cele 6 sfaturi ale noastre pentru testul practic, poți să aștepți cu nerăbdare ziua testului cu liniște și să aștepți cu nerăbdare permisul de conducere

Pregătește-te bine

O bună pregătire este cea mai mare și cea mai importantă parte a tuturor situațiilor de examen. Oricine a stăpânit toate regulile de la unitățile de teorie și a exersat suficient și a dobândit experiență de conducere poate trece cu liniștea la proba practică. De aceea nu ar trebui să economisiți la lecții de conducere, ci să luați suficiente lecții până când vă simțiți în siguranță în mașină și pe drum. Dacă și instructorul tău auto este convins de abilitățile tale, nimic nu stă în calea înscrierii la examenul de conducere!

Faceți o simulare de examen

Simularea unui examen de practică este o modalitate bună de a practica în caz de urgență. Dacă ați luat deja suficiente lecții de conducere pentru a vă simți în siguranță pe drum și ați dori să susțineți testul în curând, puteți solicita instructorului auto o simulare a testului. Apoi, el sau ea nu vă va mai acorda niciun ajutor, ci doar vă va da instrucțiuni și se va comporta așa cum ar face examinatorul în timpul examenului. Astfel te poți obișnui cu situația și, de asemenea, te poți testa singur abilitățile.

Alegeți cu înțelepciune data examenului

Ar trebui să vă planificați cu atenție data examenului, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra examenului practic. Prin urmare, nu susține examenul de conducere într-o perioadă în care alte lucruri importante – precum B. Examenele la școală – stau la coadă pentru a-ți putea concentra toată atenția asupra unui singur lucru. Atunci ești mai concentrat pentru că nu ești distras de gândurile la alte întâlniri.

Nu spuneți prea multor persoane despre examen

Când se apropie examenul, probabil că este deosebit de interesant pentru toată lumea. Există doar această întâlnire între tine și permisul tău de conducere, apoi poți în sfârșit să conduci o mașină fără instructor auto. Pentru a evita presiunea suplimentară, vă sfătuim să nu spuneți prea multor persoane despre examenul care urmează. Acest lucru te face doar nervos inutil și îți crește entuziasmul atunci când simți că trebuie să fii la înălțimea așteptărilor celorlalți. Cel mai bine este să informați doar cei mai importanți oameni despre examenul dvs. de conducere – îi puteți surprinde pe toți ceilalți mai târziu cu permisul de conducere!

Creați o listă de verificare

În ziua examenului practic trebuie să te gândești la câteva lucruri. Așa că nu riscați să uitați ceva ce trebuie să aduceți cu dvs. și să vă creșteți inutil nervozitatea. Dacă creezi o listă de verificare cu câteva zile înainte, vei fi mai relaxat în ziua examenului și cu siguranță te vei gândi la toate.

Purtați haine și pantofi confortabili

Pentru a părea calm și cât mai relaxat posibil la examenul de conducere, este deosebit de important să vă simțiți confortabil în propria piele. Așa că asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte confortabilă în care vă puteți muta cu ușurință. Nu trebuie să vă simțiți constrâns, nici prea cald sau prea frig.