Sfaturi pentru obținerea celei mai bune asigurari de călătorie

Sfaturi pentru obținerea celei mai bune asigurari de călătorie Sfaturi pentru obținerea celei mai bune asigurari de călătorie

Nivelurile de acoperire diferă în funcție de diferitele polițe de asigurare. Înainte de a efectua o achiziție, asigurați-vă că verificați acoperirea pe care o primiți. Companiile de asigurări au polițe diferite cu acoperiri variate și prețuri diferite. Aș recomanda să achiziționați o poliță de asigurare cu o acoperire medicală de cel puțin 100.000 USD și o evacuare medicală în țara de origine. Fiecare poliță are limite cu privire la suma pe care o puteți solicita în caz de cheltuieli medicale, întreruperi ale călătoriei, bagaje sau bani furați. Asigurați-vă, de asemenea, că achiziționați o asigurare care vă acoperă pe durata călătoriei.

Vă va face atât de bine dacă selectați o poliță de asigurare care are o linie telefonică de 24 de ore în cazul în care aveți nevoie de asistență. Vă pot ajuta să găsiți cel mai apropiat spital, să completați rețetele, să localizați medici locali, să schimbați zborurile și chiar să vă ajutați să vă găsiți bagajele pierdute.

În funcție de călătoria pe care o faceți, verificați pentru a vă asigura că polița de asigurare acoperă activitățile pe care le veți desfășura. Sporturile extreme, de exemplu, alpinism, curse cu motociclete sau scufundări, nu sunt incluse în acoperirile asigurărilor. Asigurați-vă întotdeauna că politica pe care o luați acoperă activitățile la care veți participa.

Majoritatea polițelor de asigurare de călătorie exclud de obicei acoperirea pentru pandemii. Acest lucru se întâmplă adesea deoarece consideră că pandemiile sunt ceva previzibil și pot fi evitate. Aceasta înseamnă că, dacă o pandemie vă lovește, nu veți fi rambursat pentru cheltuielile pe care le aveți cu privire la pandemie.

Cu toate acestea, există asigurări de călătorie care încă mai acoperă pandemia Covid19. De exemplu, AXA Assistance USA oferă acoperire medicală pentru covid 19 cu până la 250.000 USD și are acoperire de anulare a călătoriei din motive Covid.

Comparați întotdeauna planurile înainte de a lua o decizie finală cu privire la ce asigurare de călătorie să alegeți. Efectuați o analiză comparativă a opțiunilor care vă sunt disponibile în ceea ce privește ceea ce oferă, inclusiv servicii online, număr gratuit, proces de daune, la care spitale sunt conectați, printre multe alte variabile.Citeste katalog.ro pentru zezi de oferte de toate felurile.

Faceți o comparație a procedurilor de daune disponibile pentru fiecare asigurare de călătorie. În funcție de situație, accidente, anularea călătoriei, pierderea bagajelor, răspunderea personală și multe altele. În cazul în care doriți să faceți daune în aceste situații diferite, polițele de asigurare diferite au proceduri diferite, deci asigurați-vă că alegeți cea care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Multe dintre polițe solicită să vă achiziționați asigurarea de călătorie atunci când efectuați depunerea călătoriei în cazurile în care aveți condiții medicale preexistente. Asigurați transparență și onestitate atunci când achiziționați o asigurare de călătorie pentru a dezvălui orice afecțiuni medicale pe care le-ați putea avea. Dacă nu dezvăluiți informațiile necesare, politica dvs. va fi anulată. Sunați direct la compania de asigurări în cazul în care nu sunteți sigur de ceea ce constituie o afecțiune medicală preexistentă.

Majoritatea polițelor de asigurare de călătorie au o perioadă de grație la care se referă drept perioada de aspect gratuit. În această perioadă, sunteți eligibil pentru o rambursare integrală dacă vă răzgândiți cu privire la finalizarea poliței de asigurare. Prin urmare, în cazurile în care cumpărați o poliță de asigurare și vă dați seama curând că nu este exact ceea ce căutați, aveți o perioadă cuprinsă între 10 și 15 zile de la cumpărare pentru a vă răzgândi.

Prețurile sunt diferite în funcție de planul pe care îl luați. De exemplu, planurile pentru mai multe călătorii, pentru studenți, pentru o singură călătorie sau pentru persoanele în vârstă au prețuri diferite.

După ce v-am luminat cu toate aceste informații, sper că vă vor fi de mare valoare atunci când trebuie să achiziționați o poliță de asigurare și aveți nevoie de câteva sfaturi despre cum să obțineți cele mai bune.