Sfaturi pentru menținerea unui păr grozav dacă ai peste 50 de ani

Trecerea anilor nu este gratuită. Corpul uman plătește cu probleme care apar din viața care s-a dezvoltat și începi să te simți mai epuizat, nu mai ai răbdarea pe care o aveai înainte și fizicul dă semne pe care nu le-a provocat înainte. Una dintre multele circumstanțe care se schimbă este forma părului tău.

S-ar putea să devină mai alb la culoare sau pur și simplu nu vrei să mai ai o coafură băiețeloasă când ai peste 50 de ani. De aceea, mai jos vă dezvăluim câteva dintre cele mai potrivite sfaturi care au fost demonstrate la vedetele celebre cu păr magnific.

Generați mai mult volum în păr

Atunci când ai o coafură fină, unul dintre inconvenientele cu care se confruntă oamenii este faptul că nu pot demonstra păr luxuriant și volum. Cel mai important lucru pentru a te asigura că părul tău poate genera acel volum începe atunci când faci duș.

Așa cum s-a întâmplat cu Meryl Streep și aspectul ei demonstrat la Festivalul Internațional de Film de la Palm Springs în 2014, este să pună un șampon ușor pentru a da volum părului și un balsam care are ingrediente care să-l hidrateze.

Breton cu volum

La evenimentul Oscar de la Renta din aprilie 2018, Jane Seymour a fost cea care a surprins cu o apariție grozavă în care părul ei a fost protagonist. Ea a reușit să profite de practicile avansate de coafare a părului și nu a trebuit să-l usuce și să-l înghețe, așa cum au făcut-o generații de femei în trecut.

Astăzi, formulele de volum pot fi aplicate pe păr cât este încă ud, iar o cremă poate fi aplicată pentru a modela părul prin frecarea lui de la rădăcini până la vârfuri.

Valuri de pene

O alta dintre vedetele de la Hollywood care a depasit varsta de 50 de ani si este unul dintre cei mai prestigiosi exponenti in materie de ingrijire fizica este Michelle Pfeiffer . Cine a apărut în Scarface când își începea drumul către succes, adaugă părului său textură și volum, care este foarte fin.

Ea adaugă străluciri părului ei pentru a crea textură și volum. Negativ este că acestea slăbesc părul și, făcând acest lucru, ar trebui adăugat continuu TLC suplimentar pentru a-l hrăni. Dacă te hotărăști asupra acestei formule, trebuie să iei în considerare pagubele pe care le poți provoca.

Modul corect de utilizare a balsamului

Actrița Helen Mirren este clară pentru că adoptă această practică de ani de zile, dar pentru cei care încă își caută stilul ideal de păr, ar trebui să știe că aplicarea balsamului trebuie întinsă strict de la mijlocul părului până la capăt. unde cade.

Acțiunea balsamului este că deschide cuticula, iar părul trebuie hrănit, în cazul în care dacă îl aplici pe rădăcină, va genera doar ulei pe scalp în câteva ore.