Sfaturi pentru economiei la factura de energie

Ce înseamnă iarna pentru tine? Pentru majoritatea oamenilor, sezonul se referă la activități pline de distracție în jurul zăpezii, o mulțime de cumpărături de sărbători, sa petreaca cu vechii prieteni și să creeze niște amintiri de neuitat. Deși toate aceste lucruri sună a distracție, există mai mult decât se vede.

 

Iarna înseamnă o creștere a facturilor la electricitate. Deoarece majoritatea dintre noi folosim încălzitoare, încălzitoare de mâini și multe alte dispozitive electronice, este firesc ca facturile de energie electrică să crească vertiginos în această perioadă a anului. Astfel, gestionarea cheltuielilor poate deveni cu ușurință dificilă.

Dacă vrei să economisești niște bani în plus în această iarnă, trebuie să urmezi un plan și, norocos pentru tine, avem câteva sfaturi care te-ar putea ajuta cu asta. Fără să pierdem mult timp, să începem.

 

Potrivit Departamentului de Energie al SUA, reglarea termostatului cu 7-10° timp de cel puțin opt ore pe zi vă poate ajuta să economisiți 10% din cheltuielile anuale de răcire și încălzire. Dacă doriți să depășiți acest lucru, puteți instala un termostat inteligent care vă permite să vă optimizați consumul de energie.

 

Termostatele inteligente cuprind algoritmi de învățare care se adaptează la preferințele utilizatorului de încălzire și răcire. De asemenea, trimit rapoarte de energie utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată vedea unde lucrurile scapă de sub control.

Adesea, în timp ce alergăm după lucrurile mari, avem tendința să ignorăm ce se întâmplă sub nasul nostru. A nu fi atent la ferestre este o astfel de greșeală! Doar gestionând timpul de deschidere și închidere a jaluzelelor tale, poți economisi mult.

 

În timpul nopților reci, există o șansă mare ca căldura să scape prin ferestre. Dacă doar închideți jaluzelele în acel moment, camera dvs. va rămâne caldă pentru perioade mai lungi.S-ar putea să găsiți acest sfat puțin absurd, dar credeți-ne, este destul de util. Menținerea ventilatorului la setări scăzute poate ajuta la amestecarea aerului încălzit și la circulația acestuia în casa dvs., oferindu-vă un mediu cald în jur.  ventilatoarele de tavan se rotesc în sensul acelor de ceasornic, trăgând în sus aerul rece și împingând în jos aerul cald în fiecare colț al camerei.

 

Dacă locuiți într-o casă veche, cel mai bun mod de a vă pregăti pentru ierni este să vă actualizați izolația. Ar putea exista posibilitatea ca sistemul dvs. de izolație să fie pe punctul de a scădea, așa că actualizarea acestuia v-ar menține casa-dulce-casa caldă în timpul iernii și, de asemenea, v-ar ajuta să economisiți bani pentru încălzirea casei.

 

Există multe alte modalități prin care puteți reduce cheltuielile cu energia electrică în timpul iernii. Cea mai bună modalitate ar fi să actualizezi casa pentru că te va ține să treci prin multe ierni. Odihnește-te dacă gestionezi inteligent electrocasnicele de bază, sperăm că vei reuși să-ți atingi scopul.