Sfaturi pentru a zbura și a călători cu sugari și copii mici

Sfaturi pentru a zbura și a călători cu sugari și copii mici Sfaturi pentru a zbura și a călători cu sugari și copii mici

Se poate dovedi o experiență copleșitoare să călătorești cu un copil. Ar putea fi multe lucruri de îngrijorat, inclusiv dacă bebelușul va face ca toată lumea din avion să te urască atunci când țipă.

Alte preocupări cu privire la câți bani veți cheltui. Rețineți că este posibil să fiți familiarizați cu sfaturile care vă vor ajuta să economisiți bani în vacanțe, dar în acest caz, poate doriți să cheltuiți banii pe bunuri și servicii de calitate și să vă asigurați că banii dvs. sunt cheltuiți bine.

Activități

Când vine vorba de efectuarea unor zboruri internaționale lungi, sugarii și copiii mici pot găsi întreaga călătorie obositoare și plictisitoare. Au nevoie de ceva pentru a-și menține mintea ocupată și atunci va trebui să aveți aplicații de călătorie, de exemplu, videoclipul amazon prime sau orice altul în care copiii pot găsi ceva interesant de vizionat. Jocurile video vor fi, de asemenea, de un ajutor semnificativ în reducerea plictiselii. Alternativ, puteți descărca și emisiunile dvs. TV preferate pentru a le viziona pe zbor.

Unele companii aeriene vă permit să călătoriți cu bebelușul dvs. chiar și la două zile după naștere, în timp ce altele au unele restricții pentru ca bebelușul să aibă vârsta de cel puțin două săptămâni. În același mod, unele companii aeriene au condiția ca femeile care au născut prin cezariană să aștepte până la cel puțin șase săptămâni de la naștere și numai cu acordul medicului lor de familie. Asigurați-vă întotdeauna că aveți asigurare de călătorie atât pentru dvs., cât și pentru copiii dvs., dacă aveți nevoie de asistență medicală de urgență.

Oricât de multe companii aeriene se simt confortabil cu orice client care plătește, unele sunt mai potrivite pentru familii decât altele. Veți observa instantaneu diferența de experiență în timp ce călătoriți atunci când utilizați o companie aeriană pentru familii. Discutați cu colegii părinți care au călătorit pentru a obține informații despre agențiile de turism care sunt mai potrivite pentru familii decât altele. Cu toate acestea, este posibil să nu aveți prea multe de ales dacă aeroportul dvs. de origine este unul mic.

Atunci când faceți călătorii internaționale pentru o vacanță, este bine să purtați un card preplătit pentru a fi mai ușor atunci când vă ocupați de valută străină. Vă va ajuta să evitați să aveți o mulțime de valută străină și vă va permite să vă urmăriți cu ușurință cheltuielile. Ar fi bine să luați timp și să cercetați cel mai bun card de numerar pentru a vă servi bine în călătoriile dvs. internaționale, deoarece există mai multe pe piață.

Dacă este posibil, zburați direct.

Ori de câte ori este posibil să efectuați un zbor direct la destinație, ar trebui să îl luați. Este mult mai ieftin să luați această opțiune. Cu toate acestea, atunci când aveți un copil mic cu dvs., puteți reconsidera această alegere. Se va dovedi greoi să păstorești un copil peste aeroport, iar majoritatea părinților optează de obicei să plătească și să o evite. Ar fi util dacă ați considera că călătoriți la ore ciudate pentru a vă bucura de versiunea de călătorie a reducerii timpurii, care va fi extrem de benefică.

Unele companii aeriene precum LATAM au vouchere de călătorie pe care le puteți găsi utile în călătoria dvs. Voucherul poate fi utilizat pentru a satisface amenzi, bagaje suplimentare, care ar putea fi transportul animalelor de companie sau dacă aveți nevoie de asistență pentru copiii care călătoresc singuri, neînsoțiți. Plătiți bagajul în exces. De asemenea, aveți opțiunea de a solicita întreaga sumă prin transfer bancar în contul dvs. bancar direct. De asemenea, vi se oferă posibilitatea de a urmări starea cererii dvs. Astfel de servicii.

Folosiți toalete de familie la aeroport.

Localizați toaletele familiei la aeroport și folosiți-le înainte de plecare. Spre deosebire de toaletele publice de pe aeroport, toaletele de familie sunt de obicei mai private și sunt dotate cu facilități de schimb perfecte. Orice părinte familiarizat cu experiența dureroasă a schimbării podelei băii este conștient de importanța pe care ar avea-o astfel de dispoziții.

Schimbați scutecele înainte de a urca în avion.

Veți găsi mult mai ușor să schimbați scutecele la aeroport decât să vă țineți de urgență în toaletă mică, la mii de metri deasupra solului. 

Împachetați lucrurile pentru bebeluși pe care știți că le puteți transporta peste aeroport. Poate fi o provocare chiar și atunci când sunt implicați doi adulți, având bagaje pe banchetele din spate. Dacă este posibil, ar trebui să vă gândiți să lăsați unele articole acasă, astfel încât să le puteți închiria la aeroport, cum ar fi scaunul pentru cărucior.