Sfaturi Pentru A Vă Depăși Fobiile

  • Duminică, 17 Octombrie 2021
  • Diverse

 

Te împiedică adesea fobiile să te confrunți cu situațiile de viață necesare? Majoritatea oamenilor trec prin viață cu fobii, indiferent dacă sunt frici minore sau care sunt acerbe. Din fericire, toate temerile sunt învățate. Nimeni nu se naște cu frici. Chiar dacă fobiile pot fi o provocare pentru mulți oameni să le zdrobească, vestea bună este că temerile pot fi ușor dezvățate practicând autodisciplina continuu până când cucerești aceste fobii. Să aruncăm o privire la câteva sfaturi grozave despre cum să vă confruntați cu fricile și cum să vă depășiți fobiile din viață.

 

Conștientizare

Înainte de a putea începe să depășești orice teamă, trebuie să fii conștient că temerile tale provoacă haos în viața ta. Este ușor să te atașezi atât de mult de gândurile și sentimentele tale încât crezi că sunt toate cele care există, ceea ce nu ar putea fi mai departe de adevăr. Nu sunteți fricile voastre. Sunteți conștientizarea care o experimentează.

Exercițiu

O modalitate excelentă de a-ți lua mintea de pe frici sau anxietate este de a crește cantitatea de exerciții fizice pe care o faci. Exercițiul implică o oarecare concentrare și vă ajută să vă reorientați mintea. Fie că faceți o scurtă plimbare, vă îndreptați către sala de sport pentru o sesiune de transpirație completă sau ceva care a fost foarte recomandat este Yoga.

Dietă

Știați că mâncarea pe care o consumați poate avea un efect puternic asupra modului în care vă simțiți? Respectați o dietă curată care vă poate aduce cel mai mult beneficiu, consumând mai multe fructe, legume și evitând zahărul. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă crește nivelul de energie. Încercați să evitați să beți prea mult ceai și cafea, deoarece cofeina poate crește nivelul de anxietate.

Jurnalizare

Scrierea temerilor pe hârtie poate fi atât de importantă, deoarece încercarea de a le reflecta nu întotdeauna funcționează. În general, oamenii sunt prinși în bucle continue de negativitate și adesea îți pot face viața nenorocită. Un alt sfat minunat este să enumeri toate lucrurile pentru care ești recunoscător, acest lucru îți permite să te concentrezi pe toate lucrurile bune, mai degrabă decât pe ceea ce ne poate sabota.

Caută ajutor

Din fericire, sunt atât de multe resurse la dispoziția noastră atunci când vine vorba de obținerea asistenței de care avem nevoie. O recomandare excelentă sunt grupurile de sprijin, aici puteți afla multe despre cum să gestionați anxietatea vorbind cu alții care au experimentat-o. Acest lucru aduce, de asemenea, oamenii împreună, astfel încât să puteți împărtăși sfaturi sau să vă încurajați reciproc cu sfaturi despre cum să faceți față fobiilor.

Pozitivitate

Gândiți-vă întotdeauna pozitiv! Având o perspectivă pozitivă asupra vieții vă permite să vă cuceriți fobiile într-un mod pe care probabil nu l-ați crezut posibil. Acest lucru este, de asemenea, ceva care poate fi o provocare la început, dar realizarea unei gândiri pozitive și autoafirmări în fiecare zi este un atu imens pentru a obține succesul