Sfaturi pentru a începe sa te trezesti devreme

Nu este un secret că te trezești devreme este bine pentru tine. Nu numai că este grozav pentru sănătatea ta mentală, dar are și potențialul de a-ți îmbunătăți sănătatea fizică și de a te face mai productiv! În ciuda beneficiilor de a te trezi devreme, uneori se simte cu adevărat imposibil. Deci, cum poți să te trezești puțin mai ușor?

Acesta este unul greu, dar credeți-ne, este o schimbare a jocului. Te-ai trezit vreodată derulând câteva minute înainte de culcare și apoi deodată e 3 dimineața și nu știi cum ai ajuns acolo? Dacă aveți o regulă fără telefon, cu o oră înainte de culcare, aceasta va fi de domeniul trecutului. De asemenea, fără lumina albastră, vei adormi mult mai repede.

Aceasta este o idee deloc. Dacă vrei să te trezești mai devreme, trebuie să te culci mai devreme. Trezirea devreme nu ar trebui să însemne pierderea somnului. Totul este să schimbi orele în care dormi.

Ai obiceiul de a te trezi și de a-ți verifica imediat notificările? Încearcă să faci altceva când te trezești pentru prima dată, cum ar fi să faci un jurnal sau să faci stretching. Acest lucru oferă minții tale timp să se trezească înainte de a avea de-a face cu lumea!

Planifică în fiecare dimineață ceva care să te facă entuziasmat să te trezești, fie că este matcha-ul tău de dimineață, fie că dansezi pe melodia ta preferată în timp ce faci micul dejun!

Lumina naturală este super importantă pentru că spune corpului nostru să se trezească. Deschide acele nuanțe imediat ce te trezești, ca să nu fii tentat să te întorci la culcare.