Sfaturi pentru a gestiona stresul

Cu greu ar fi cineva care nu ar fi încântat să se întoarcă la muncă după ce blocările Coronavirus vor fi ridicate. Nu este faptul că oamenilor nu le-a plăcut să lucreze de acasă; doar că mulți au ratat agitația unui birou. Cu toate acestea, experții medicali avertizează că este esențial ca oamenii să-și păstreze sănătatea mentală și fizică sub control atunci când se întorc la locul de muncă.

Potrivit experților în psihiatrie și sănătate comportamentală, situațiile incerte și imprevizibile pot declanșa frică și stres nesănătos; iar vremurile actuale sunt situații ca acestea. Prin urmare, în prezent, problema la îndemână este modul în care oamenii vor putea face față noului mediu creat de COVID-19.

Ei bine, aruncați o privire la aceste sfaturi care vă pot ajuta.

ASIGURAȚI-VĂ CĂ SPAȚIUL DE LUCRU ESTE SIGUR

Să știi că dacă nu te simți în siguranță într-un loc, vei fi stresat. Deci, este mai bine să întrebați de la superiorii dvs. dacă totul pentru a vă menține în siguranță este la locul său. Dacă sunteți sigur că biroul este în siguranță, atunci și dvs. ar trebui să urmați toate liniile directoare de siguranță. Ar trebui să exersați distanțarea fizică, să folosiți igienizante pentru mâini și chiar să rămâneți acasă dacă vă simțiți rău. Dacă urmezi acest lucru, te vei simți în siguranță și, de asemenea, vei spori siguranța colegilor tăi de muncă.

GESTIONEAZĂ-ȚI STRESUL

Încercați să practicați atenția și îngrijirea de sine. Acest lucru vă va relaxa respirația și nervii și vă va oferi încrederea de a reveni la locul de muncă.

NU ÎNCETAȚI SĂ VĂ EXERCITAȚI

Cele mai multe afecțiuni cronice și probleme de sănătate pot fi prevenite dacă oamenii își pot regla stilul de viață. Vă puteți menține în formă dacă vă desfășurați o activitate fizică consistentă, reduceți consumul de alcool și țigări și mâncați fructe, legume și o dietă echilibrată. Cuplați asta cu discuții sănătoase în timp util cu colegii și puteți asigura bunăstarea corpului, minții și sufletului.

EVITAȚI SUPRAAGLOMERAREA LA BIROU

După ce observați că biroul dvs. se aglomerează, vă puteți informa șeful că doriți să lucrați de acasă. Dacă vedeți că unele spații nu vă pot conține după respectarea regulii de distanțare fizică, vă puteți scuza. Este mai bine să stați departe decât să vă puneți în pericol sănătatea mentală și fizică.

CÂTEVA CUVINTE FINALE

Organizația Mondială a Sănătății a declarat că COVID-19 este aici pentru a rămâne. Deci, în timp ce blocarea și restricțiile sunt ușurate în multe țări, ar trebui să continuați să faceți eforturi pentru a vă menține în siguranță. Nu uitați să folosiți dezinfectante pentru mâini sau să vă spălați mâinile cu apă curentă și săpun timp de 20 de secunde. Este necesară și utilizarea măștilor de față. De asemenea, ștergeți suprafețele dure din biroul dvs. înainte și după utilizare și aruncați în mod corespunzător șervețelele și prosoapele. De asemenea, puteți face respirații profunde mari pentru a vă asigura că sunteți buni.