Sfaturi pentru a face ziua de miscare mai usoara

Toată lumea știe cât de stresante pot fi casele în mișcare, dar, în același timp, poate fi destul de interesant. Uneori, o mișcare ușoară, fără griji, cu sarcini nesfârșite pare atât de irealizabilă. Dacă nu sunteți sigur despre cum să vă pregătiți și să vă organizați pentru ziua cea mare, vestea bună este că există multe hack-uri care vă pot ajuta, așa că am făcut o listă cu cele mai bune sfaturi de geniu care vor facilita mutarea caselor. .

 

Faceți o listă de verificare

Înainte de a începe să faceți ceva, creați o listă de verificare bine organizată cu tot ce trebuie să faceți! Când vine vorba de mișcare, veți avea atât de multe sarcini și șanse mici de publicitate. Fie că este vorba de schimbarea adresei, de confirmarea companiei care se mută sau de dezghețarea frigiderului - aveți încredere în noi, vă veți simți mult mai bine. Pentru a vă simți și mai realizat, verificați lucrurile de pe lista dvs. imediat ce le-ați finalizat.

Declutter

Primele lucruri mai întâi -Nu fi un tezaur! Ce moment mai bun pentru a vă elibera și a vă deconecta decât chiar înainte de a vă muta. Fii aspru cu tine și cu oricine altcineva din familie, scapă de toate gunoiul de care nu vei avea nevoie sau pe care nu îl vei folosi. Treceți prin fiecare cameră și, probabil, folosiți regula de 1 an .... dacă nu a fost folosită sau uzată aruncați-o! Și un plus este că, dacă doriți să câștigați bani, puteți beneficia de vânzări. Dar asigurați-vă că nu o programați prea aproape de ziua în mișcare!

Împachetați în avans

Mulți dintre noi urăsc gândul la ambalare, s-ar putea să nu pară cea mai plăcută sarcină, dar dacă împachetați suficient de devreme, veți avea o cantitate bună de timp pentru a trece prin toate. Mai întâi puteți împacheta îmbrăcăminte în afara sezonului și alte articole de uz casnic de care știți că nu veți avea nevoie imediat. Ambalarea într-adevăr durează mult mai mult decât s-ar putea crede atât de serios, ambalarea devreme. Și dacă puteți, faceți ca familia și prietenii să vă ajute.

Protejați-vă valorile

O modalitate excelentă de a vă proteja micile articole de sticlă, precum sticlăria, porțelanul și figurinele sentimentale și delicate, este prin ambalarea lor în haine sau prosoape. Acest lucru nu numai că va economisi pe folie cu bule, dar este și o modalitate bună de a economisi spațiu de ambalare. Uciderea a două păsări cu o singură piatră.

Etichetați totul

Acest lucru poate părea foarte evident pentru o mulțime de oameni, dar uneori etichetarea este o sarcină ușor de uitat. Nu este nimic mai rău decât să te mute în frumoasa ta casă nouă, cu un milion de cutii și să nu ai absolut nicio idee despre ce merge unde. Nu uitați să fiți destul de specific și să enumerați ce este în interiorul fiecărei cutii sau în ce cameră aparține.