Sfaturi pentru a face casa infricosatoare de Halloween

De Halloween, toți copiii din cartier vin cu trucuri sau tratamente. Desigur, acest lucru înseamnă că aproape tot cartierul vă va vedea casa, deci de ce să nu o faceți interesantă pentru vacanță? Nu trebuie să decorați doar interiorul - faceți și exteriorul! Ar putea părea o sarcină destul de descurajantă, care va ocupa o mare parte din timp, dar nu trebuie să fie. Vom vorbi despre cele mai bune moduri în care puteți decora exteriorul casei dvs. și să o faceți cât mai bună - fără a petrece săptămâni pe ea. Veți avea nevoie de el un pic de imaginație și câteva lucruri din magazin.

Adăugați un farmec rustic

O idee de decor prietenoasă cu bugetul este realizarea de clustere de porumb negru. În afară de adăugarea unei atingeri rustice la casa ta, are totuși un efect infricosator. Pur și simplu scoateți niște spice de porumb de pe piață și pulverizați-le înapoi înainte de a le agăța în clustere.

Coroana de șarpe

Înspăimântați-vă vecinii cu această mânie înfiorătoare! Pur și simplu puneți mâna pe un sortiment de șerpi de plastic și o formă de coroană. Țeseți mai întâi șerpii cei mai mari între crenguțe. Repetați până când utilizați toți șerpii. Utilizați lipici fierbinte pentru a le ține pe coroană.

Pânzele de păianjen

Nu am putut sări peste pânză de păianjen! Decorul clasic va fi întotdeauna un câștig de Halloween. Cumpărați o cantitate generoasă și jucați-vă cu ea - atârnați-le pe ferestre, întindeți-le pe gazon (asigurați-vă că sunt sigure și nu vor zbura) sau acoperiți-le pe cutia poștală!

Lumini de coardă fantomă

Pentru a adăuga un alt element înfricoșător pe peluza dvs. din față, cumpărați niște lumini fantomatice cu șiruri (de asemenea, cele cu dovleac funcționează) și agățați-le în jurul intrării sau în curtea din față. Pentru cel mai înfiorător efect, obțineți lumini albe sau portocalii.

Noua Doormat

Dacă doriți cu adevărat să faceți un kilometru suplimentar, săriți peste Target și obțineți un pașaport potrivit. Există atât de multe opțiuni grozave din care puteți alege, așa că veți avea ce obține, care să se potrivească cu restul decorului.

Dovlecii negri

Când doriți să condimentați puțin lucrurile și să adăugați la felinarele dvs. clasice, încercați această mică ambarcațiune. Sculptați niște dovleci așa cum doriți - puteți merge simplu cu modele cu buline și altele. Apoi, vopsiți-le în negru și așezați-le lângă ușă. Se va adăuga mult noaptea când sunt aprinse!

Faceți fantome

Pentru a înspăimânta cu adevărat pe oricine trece pe lângă casa ta, creează-ți propriile fantome pe care să le așezi afară doar cu pânză de brânză, capete de manechin din spumă de poliester, lipici clar și puțină sfoară. Este o ambarcațiune simplă și ușoară (ca să nu mai vorbim - ieftină!) Care va face diferența în decorul tău înfricoșător. Imaginați-vă cum vor arăta curgând în briza noaptea! Dacă doriți să le faceți puțin mai ciudate, în loc să folosiți capete din spumă de poliester, obțineți cranii false pentru a le așeza sub pânză.

Lilieci agățate

Obțineți niște lilieci falși - pot fi chiar decupaje de hârtie neagră, dacă doriți, și închideți-le în jurul ușii din față! Îi poți agăța jos dacă vrei cu adevărat să-ți strecori oaspeții, trebuind să-ți speli capul.