Sfaturi pentru a construi o afacere de succes

Începerea propriei afaceri poate fi dificilă în sine, dar a face acest lucru în timp ce vă folosiți veniturile din munca de zi cu zi sau economiile pentru afacerea dvs. și cheltuielile de trai poate fi un element extrem de stresant în viața dumneavoastră. Gestionarea atât a finanțelor personale, cât și a celei de afaceri poate fi dificilă; uneori, s-ar putea chiar să vi se pară mai dificil, pe măsură ce linia dintre finanțele personale și cele profesionale se estompează. 

Este necesar să vă evaluați separat averea profesională și personală; pentru asta, ai nevoie de un obiectiv financiar clar atât pentru compania ta, cât și pentru tine. Deși știm cu toții importanța evidenței contabile și a gestionării banilor pe fondul programelor încărcate și aglomerate în timp ce conduceți propria companie, este totuși necesar să rămâneți la curent cu conturile. Iată câteva sfaturi pentru a-ți construi afacerea și a părăsi o afacere cu sănătatea ta intactă:

Un sfat clasic de echilibrare este crearea unui plan de cheltuieli pentru cheltuielile personale și profesionale. Dar înainte de a-ți echilibra registrele, este necesar să ții un cont diferit pentru cheltuielile tale; o puteți face fie cu conturi bancare diferite, fie cu carduri de credit diferite. Economiile dvs. de afaceri trebuie să includă economii pe termen lung, cum ar fi asigurarea medicală, cheltuielile de marketing, cheltuielile cu mesele, cheltuielile de călătorie și conferințe legate de muncă, consumabile și echipamente pentru afacerea dvs. și cheltuieli de asistență angajaților.

Când căutați cum să vă dezvoltați afacerea mică, trebuie să faceți studii de piață. Acest lucru vă permite nu numai să vă înțelegeți mai bine clienții existenți, ci și clienții potențiali. Este important să obțineți o perspectivă asupra pieței dvs. țintă și să cunoașteți nevoile acestora. În acest fel, puteți vedea cum afacerea dvs. se poate dezvolta și schimba pentru a satisface aceste nevoi.

 Nu uitați să vă cercetați și concurenții; cunoașterea punctelor tari și a punctelor slabe ale acestora vă poate ajuta să luați decizii cu privire la modul în care vă extindeți afacerea mică în mod corespunzător.

Analizați noi oportunități în afacerea dvs., înțelegând mai bine că sunteți demografică. Înțelegeți totul, de la canalele de distribuție până la concurenții dvs. direcți și chiar o analiză a piețelor externe și a altor industrii potențiale. Există probabil zeci de noi oportunități pe care le-ați putea urmări imediat cu o analiză adecvată.

Trebuie să vă asigurați că vă gestionați bine afacerea până la închiderea sa finală. Multe vânzări de afaceri eșuează în cea de-a 11-a oră, iar dacă vă concentrați pe vânzare și nu vă creșteți afacerea în perioada de timp de due diligence, vă veți găsi cu o afacere care a avut o tendință de scădere și va genera un preț de vânzare mai mic atunci când cumpărătorul apare numărul doi sau trei. Acesta este motivul pentru care lucrul cu brokerul de afaceri sau bancherul de investiții potrivit pentru a ajuta la „rularea” procesului de vânzare pentru dvs. este atât de valoros - vă permite să vă conduceți bine afacerea până la închidere.