Sfaturi pentru a alege cele mai potrivite rochii de ocazie

Sfaturi pentru a alege cele mai potrivite rochii de ocazie Sfaturi pentru a alege cele mai potrivite rochii de ocazie

Dacă ai un eveniment la care trebuie sa participi, atunci ai nevoie de o rochie de ocazie care sa te facă sa te simți speciala și sa te ajute sa radiezi. Rochia perfecta este aceea care te face sa te simiți confortabil în pielea ta și îți oferă mai multa încredere în tine. Oricare ar fi ocazia pentru care îți începi cumpăraturile, ai mai jos câteva sfaturi care te pot ajuta sa găsești cele mai potrivite rochii de ocazie. Chiar dacă nu știi de unde sa începi cumpăraturile, o sesiune de shopping în căutarea rochiei perfecte poate fi un mod bun de relaxare.

Iată câteva sfaturi care te pot ajuta sa găsești cele mai potrivite rochii de ocazie indiferent de evenimentul la care participi.

Începe cumpăraturile din timp. Chiar dacă nu știi ce tip de rochie o sa porți și nu ai nici idee despre culoarea în care ai vrea sa te îmbraci, dacă începi sa cauti prin magazine din timp o sa poți vedea mai multe modele din care la urma poți alege pe cel care îți vine cel mai bine. Mai ales dacă alegi sa faci cumpărăturile online, este bine sa faci comenzile cu mult înainte de eveniment pentru a avea timp sa încerci cât mai multe modele și sa poți face retur rochiilor care nu ți se potrivesc.

Tine cont de dress code. Dacă evenimentul la care urmează sa participi are o anumită tematica sau este impus un anumit dess code, căutările tale pentru rochia perfecta vor putea fi mult mai ușoare pentru ca îți poți fixa în minte ce tip de rochie sa alegi sau ce culori ar fi adecvate pentru tematica acelei petreceri.

Alege rochii de ocazie în funcție de tipul tău de silueta. Indiferent care este tipul tău de silueta poți sa găsești rochia perfecta pentru tine. Dacă o rochie sta perfect pe prietena ta, nu înseamnă că o să arate la fel de bine pe tine, găsește rochii de ocazie potrivite pentru forma ta, dacă ai o silueta tip clepsidra, alege rochii care sa îți scoată în evidenta talia. Dacă ai o silueta tip para, cauta rochii de ocazie care sa îți accentueze zona bustului. Pentru silueta de tip mar sau dreptunghi, cauta rochii care sa îți dea impresia de talie mai  ingusta. Totuși, este foarte important ca orice tip de silueta ai avea, sa cauți rochii de ocazie care sa te facă sa te simți bine.

Alege întotdeauna rochii de ocazie potrivite pentru evenimentele la care trebuie sa participi. Sper ca aceste sfaturi îți sunt de ajutor și ai găsit rochia potrivita.