Sfaturi de frumusețe ieftine si naturale pentru o fata vibranta

 

Căutați mai ieftin * și * toate sfaturile de frumusețe naturale despre cum să aveți o față mai clară și mai vibrantă? Nu vă învinovățim, mulți dintre noi dorim o astfel de înțelegere. Iată un sfat rapid pentru a ne începe - amintiți-vă întotdeauna să rămâneți hidratat! A rămâne hidratat este cel mai bun început pentru a avea pielea limpede (onoarea cercetașului). Trecând acum la cele mai tari secrete, am compilat câteva lucruri pe care le puteți începe pentru a atinge perfecțiunea pielii.

Mască de echilibrare pentru banane:

Fie că aveți nevoie de răspunsuri pentru îngrijirea pielii sensibile sau tratamente faciale generale, atunci masca de echilibrare a bananelor este esențială. Iată cum să începeți, tăiați jumătate dintr-o banană și amestecați-o cu un sfert de cană de fulgi de ovăz și doar o picătură de miere. Amestecați (cu mâna sau cu un blender) toate aceste ingrediente împreună și amestecați-le până obțineți o pastă cât mai netedă. Odată ce pasta este amestecată frumos și neted, ar trebui să o aplicați ușor pe piele, pe față sau pe orice altă parte a corpului. Timp de aproximativ 15 minute, lăsați pasta să stea acolo.

Observați că fulgi de ovăz vă hidratează pielea, în timp ce acidul din banană își croiește drum prin pielea moartă și o curăță fără a vă deteriora dur pielea. După terminarea celor 15 minute, clătiți cu apă caldă și cu un prosop, băteați zona.

Îngrijirea pielii cu ceai Matcha:

Apariția ocazională a acneei, la orice vârstă, este destul de neplăcută și asta o pune ușor. Cu toate acestea, există o soluție - una care nu costă o avere și nici nu conține produse dăunătoare care pot deteriora și mai mult pielea. Utilizarea ceaiului Matcha sub formă de pudră este simplă și eficientă: amestecați pur și simplu ceaiul verde până se transformă într-o frecare cretoasă, apoi folosiți o perie cu dinți fini pentru a aplica la orice erupții. Asigurați-vă că nu vă folosiți mâinile sau degetele, deoarece uleiul din piele poate interfera cu ceaiul. Lăsați freca pudră câteva minute, înainte de a o spăla. Destul de simplu!

Mască organică pentru miere:

Mierea crudă, naturală, naturală, funcționează de fapt ca o substanță antibacteriană, în timp ce îți reîmprospătează aspectul general. Crearea unei măști de miere ca tratamente faciale finale nu este atât de complicată, plus că este dulce! Luați o lingură de miere și încălziți-o (puteți freca și mierea între vârfurile degetelor). Odată ce mierea este încălzită, întindeți-o uniform pe față. Lăsați mierea să stea acolo timp de aproximativ zece minute, apoi o puteți clăti cu apă caldă, în timp ce bateți zona cu un prosop. Cel mai bun lucru este că puteți repeta această metodă o dată pe săptămână pentru rezultate finale.

Benzi de nas de casă:

Punctele negre și porii înfundați sunt incredibil de enervant, oricine suferă de asta știe că lupta este reală. În loc să folosiți benzile ca tratamente faciale, care au substanțe chimice și sunt adesea costisitoare, puteți opta pentru a vă face propriile! Se amestecă un pachet de gelatină uscată, praf, cu doar două lingurițe de lapte. După ce amestecul este bine amestecat, aplicați-l pe față și urmăriți cum se întâmplă magia.