Sfaturi de economisire a banilor

Sfaturi de economisire a banilor Sfaturi de economisire a banilor

A descoperi cum să economisești bani în plus este una dintre cele mai mari provocări cu care ne confruntăm ca adulți . 

În timp ce facturile mici ar putea părea nesemnificative, suma cumulată se dovedește a fi enormă și ne poate epuiza resursele într-o oarecare măsură. 

Adesea căutăm măsuri eficiente de reducere a costurilor pentru a reduce cheltuielile lunare. Din fericire, mai multe persoane care s-au aflat într-o situație similară și-au împărtășit sfaturile de top. Dacă v-ați găsit într-o rutină, iată câteva trucuri despre cum puteți economisi în mod eficient bani. 

Pentru aceasta, ai avea nevoie de un plan bugetar simplu. În primul rând, trebuie să decideți cât de mult ați dori să cheltuiți și să economisiți în fiecare lună. Notați toate cheltuielile dvs. esențiale, până la cele mai minore detalii, cum ar fi obiceiurile dvs. de cafea. Decideți cât de mult ați dori să cheltuiți pentru fiecare necesitate și respectați planul de buget pe care îl faceți.

Să gătești sau să nu gătești? Aceasta este întrebarea. Studiile arată că prețul de a mânca afară este de două ori mai mare decât de a mânca acasă, așa că atunci când vă aflați în dezbatere dacă să mâncați afară sau să gătiți acasă, alegeți-l pe acesta din urmă. Dacă doriți să economisiți mai mult, încercați să  construiți o grădină de acasă, deoarece secțiunea de produse tinde să fie destul de puternică și pe portofel

Obiceiuri precum fumatul și băutul vă pot epuiza bugetul fără a oferi beneficii substanțiale. Limitați-vă obiceiurile la o anumită sumă și urmăriți-vă portofelul și corpul - să vă binecuvânteze la sfârșitul lunii.

REDUCEȚI CHELTUIELILE DE DIVERTISMENT

Avem tendința de a trece cu vederea toate cheltuielile pe care le acumulăm în scopuri de divertisment, inclusiv abonamente la club, facturi prin cablu, facturi la internet, reviste și abonamente la ziare. Sarcina ta este să elimini cu totul opțiunile de divertisment scumpe din bugetul tău.

Cercetați opțiunile disponibile care vă pot reduce în mod eficient costurile asigurării - fie că este vorba de viață, călătorii sau sănătate. Ar fi inteligent să luați în considerare și să comparați economiile așteptate între diferite planuri de asigurare.

CĂUTAȚI SOLUȚII DE TRANSPORT IEFTINE

Renunțarea la facturile de gaz pentru vehiculul dvs. vă poate economisi niște bani serioși. Încercați să optați pentru un serviciu de piscină, transport public sau investiți într-o opțiune sănătoasă, cum ar fi o bicicletă electrică.

Mutarea într-un cartier mai ieftin ar putea face o diferență semnificativă în finanțele dvs. Zonele mai aglomerate tind să fie inutil de scumpe - lucru fără de care ai putea face bine. S-ar putea să credeți că închirierea unui apartament uriaș este o necesitate - dar nu - așa că ar putea fi necesar să luați în considerare reducerea dimensiunii.

Îngrijirea de sine este foarte importantă - mai ales când vine vorba de pielea ta. Cu toate acestea, ceea ce nu este important este încărcarea mai multor produse diferite, care produc în esență aceleași rezultate. Același lucru este valabil și pentru machiaj. Alegeți câteva favorite și închideți vocea mică din creier care vă spune să încercați totul acolo. Ai încredere în noi; acest lucru vă va ajuta să economisiți destul de mulți bani.