Sfaturi de design pentru o casa perfecta

Tendințele de design, cu toate atracțiile și entuziasmul lor, sunt în continuă schimbare, dar asta nu înseamnă că vechile tendințe se demodează sau sunt pur și simplu nechibzuite, ceea ce este minunat la schimbarea acasă este că senzația este atemporală. Aceste noi tendințe vor aduce o senzație elegantă, dar acasă, în casa ta și te vor ține la curent cu cele mai noi. Tendințele de acasă sunt concepute pentru a vă ridica casa și pentru a vă simți ceva unic.

 

Perete de depozitare muncitor

Acesta este un mod fabulos de a încorpora o senzație ușoară și oarecum irizată în bucătăria dvs., lăsați dulapurile superioare din bucătărie și optați pentru un perete de depozitare harnic. Aspectul este unic și vă permite să poziționați aparatele după cum doriți, pierdeți puțin spațiu de stocare, dar face o diferență uriașă în aspect.

Alamă

mulți au ales cromul în bucătăriile și băile lor, dar alama este o opțiune care ar trebui acordată mai mult. Alama îndrăzneață poate fi utilizată în bucătării în corpuri de iluminat, rafturi deschise și feronerie pentru dulapuri - adaugă puțin glam și textură bucătăriei tale. La fel se poate face și în băile cu finisaje din alamă.

Masă în bucătărie

Insulele de bucătărie sunt la curent, la fel și mâncarea la ele, dar problema este că scaunele sunt doar pe o parte a insulei. Astfel, aducerea unei mese în imagine este o modalitate excelentă de a oferi mai mult un sentiment de unitate și de unire atunci când mâncați.

Insula pe roți

Această piesă versatilă de design este un schimbător de jocuri în orice casă, puteți schimba de pe insula bucătăriei pe o masă tip bufet atunci când postați într-o secundă. Ideea este ce înseamnă designul modern al locuințelor.