Sfaturi de dating pentru a gasi persoana potrivita

Sfaturi de dating pentru a gasi persoana potrivita Sfaturi de dating pentru a gasi persoana potrivita

Esti singur si cauti dragoste? Iti este greu sa intalnesti persoana potrivita? Viata ca persoana singura ofera multe recompense, cum ar fi sa fii liber sa iti urmezi propriile hobby-uri si interese, sa inveti cum sa te bucuri de propria companie si sa apreciezi momentele linistite de singuratate. Cu toate acestea, daca sunteti gata sa va impartasiti viata cu cineva si doriti sa construiti o relatie de durata, demna, viata ca persoana singura poate parea frustranta.

Pentru multi dintre noi, bagajul nostru emotional poate face ca gasirea partenerului romantic potrivit sa fie o calatorie dificila. Poate ca ai crescut intr-o gospodarie in care nu exista un model de relatie solid si sanatos si te indoiesti ca un astfel de lucru chiar exista. Sau poate ca istoricul intalnirii dvs. consta doar din scurte operatiuni si nu stiti cum sa relationati o relatie. Ati putea fi atrasa de tipul gresit de persoana sau puteti continua sa faceti aceleasi alegeri proaste peste tot, din cauza unei probleme nerezolvate din trecutul vostru. Sau poate ca nu te axezi in cele mai bune medii pentru a intalni persoana potrivita, sau atunci cand faci asta, nu te simti suficient de increzator.

Oricare ar fi cazul, va puteti depasi obstacolele. Chiar daca ati fost dezamagit in mod repetat sau aveti un istoric slab atunci cand vine vorba de intalniri, aceste sfaturi va pot ajuta sa va puneti pe calea de a gasi o relatie sanatoasa, iubitoare, care sa dureze.

Primul pas pentru a gasi dragoste este sa reevaluati unele dintre conceptiile gresite despre intalnirea si relatiile care ar putea sa va impiedice sa gasiti iubire de durata.  

Contrar credintei populare, multi oameni gasesc dragoste online. Daca ati participat vreodata la intalniri online, stiti ca poate fi dificil. Dar se intampla in fiecare zi: Doua persoane se intalnesc online, decid sa stea in viata reala, sa se simta bine impreuna si sa o faca din nou. Si din nou. Si din nou. Uneori, insa, poate parea putin probabil ca aceasta experienta anume sa vi se intample.

In acest sens, sfaturile expertilor variaza, dar aproape toti au fost de acord asupra unui lucru: fii tu insuti. Aproape fiecare expert subliniaza ca a fi sinele tau autentic de la bun inceput, pe profilul tau, incepand cu ceea ce spui si cum o spui, sunt inceputul de a gasi cu adevarat dragoste - nu doar sa te joci, sa mergi la intalniri si sa agati. Indiferent daca sunteti in cautarea unei relatii stabile, sau cautati femei tinere sau mature sex, aventuri, sau doar o intalnire, este important sa dezvaluiti intentiile pe care le aveti inca de la inceput.

In timp ce exista beneficii pentru sanatate care vin cu faptul ca sunt intr-o relatie solida, multe persoane pot fi la fel de fericite si implinite fara a face parte dintr-un cuplu. In ciuda stigmatizarii din unele cercuri sociale care insoteste sa fii singur, este important sa nu intri intr-o relatie doar pentru a „incadra”. A fi singur si a fi singur nu sunt acelasi lucru. Si nimic nu este la fel de nesanatos si de dispecer ca fiind intr-o relatie proasta.

Cand incepem sa cautam un partener de lunga durata sau intram intr-o relatie romantica, multi dintre noi facem acest lucru cu un set prestabilit de asteptari (adesea nerealiste) - cum ar fi modul in care persoana ar trebui sa arate si sa se comporte, cum ar trebui sa progreseze relatia si rolurile pe care fiecare partener ar trebui sa le indeplineasca. Aceste asteptari pot fi bazate pe istoricul familiei, influenta grupului de colegi, experientele trecute sau chiar idealurile prezentate in filme si emisiuni TV. Pastrarea a multe dintre aceste asteptari nerealiste poate face ca orice partener potential sa para inadecvat si orice noua relatie sa se simta dezamagitoare.