Sfat de economisire foarte eficient

Un alt an se apropie, ceea ce înseamnă că este din nou momentul acelui an pentru a face bilantul de Anul Nou. Pentru alții, Anul Nou este cea mai bună șansă de a începe din nou și de a renunța la lucrurile care s-au întâmplat în anul recent încheiat. Este momentul în care oamenii reflectă la ceea ce s-a întâmplat și, de asemenea, așteaptă cu nerăbdare ce urmează!

Oamenii sunt de obicei entuziasmați și optimi când ceasul sună 12:01. Avem tendința de a face promisiuni și ne promitem să ne respectăm aceste promisiuni. Luăm rezoluții pe care suntem atât de dornici să le îndeplinim. Dar, de cele mai multe ori, abia supraviețuim anului, lăsându-ne să sperăm în anul următor. Acesta este un ciclu pe care îl avem de obicei, dar există de fapt lucruri care nu ne vor lua mult timp și ne pot ajuta să atingem aceste obiective.

De câte ori ne-am promis că vom avea un stil de viață mai sănătos și că ne vom antrena mereu în anul următor? Ei bine, o facem în fiecare luni, la fiecare început de lună și după sărbători. Dar întotdeauna ne aflăm că nu ne apropiem mai mult de scopul dorit.

Vinovatul acestui sistem eșuat este dorința noastră de a găsi rezultate instantanee, care nu se vor întâmpla niciodată. Ar trebui să ne reducem așteptările când vine vorba de pierderea în greutate și să lăsăm corpul nostru să treacă în mod natural. De asemenea, este bine să ne amintim că a rămâne activ este una dintre chei. Exercițiul  zilnic de 10 minute  va face mult mai mult de o oră sau două în fiecare săptămână. De asemenea, ar trebui să avem disciplina și mentalitatea potrivită, astfel încât să putem realiza ceea ce credeam că este imposibil.

Cel mai valoros lucru este să găsim fericirea în ceea ce facem. A fi nefericit cu alimentele pe care le mâncăm și cu exercițiile pe care le facem nu va da rezultate semnificative. Cel mai bine este întotdeauna să avem un timp pentru adaptare și pentru a ne îndrăgosti de noua rutină de sănătate pe care intenționăm să o luăm.

Este dificil să economisim atunci când ni se amintesc de produse oriunde ne uităm. Trecem pe lângă centrele comerciale în drum spre serviciu și când deschidem browsere de internet găsim reclame ale magazinelor online. Pur și simplu nu există o scăpare de consumism, de aceea ne găsim întotdeauna fără economii.

Există o nouă metodă de salvare care devine virală pe internet - „Regula celor trei zile”. Este un truc al lui Jamie Rappaport din Pennsylvania care l-a primit de la mama ei. Această strategie este simplă, când are chef să cumpere ceva, așteaptă trei zile înainte de a cumpăra articolele. Aceste lucruri sunt cele pe care le va folosi o singură dată, cum ar fi o cafea scumpă sau o mâncare la pachet. Cele trei zile îi vor oferi timp să evalueze dacă chiar are nevoie de asta sau este doar un alt produs al impulsului ei. Dacă mai are această poftă după trei zile, atunci cumpără articolul. Se aplică și produselor scumpe și luxoase. Ea se asigură că va putea folosi acea achiziție de mai multe ori, astfel încât banii pe care i-a cheltuit nu vor fi irosiți. După ce a respectat această regulă, ea se trezește cu economii suplimentare și cu câteva kilograme din greutatea ei.

Din cauza sarcinilor solicitante de zi cu zi, ne trezim mai obosiți decât ultimul. Uneori trecem cu vederea sănătatea noastră emoțională și fizică. Prioritizează facturile noastre lunare și responsabilitățile noastre. Nu este nimic rău să ai un picior ferm pe realitate, dar uneori este pur și simplu prea mult.

Ar trebui să ne amintim întotdeauna că luarea unei pauze nu este de ce să fim vinovați. Dar prea multă odihnă nu este un lucru bun de făcut. Trebuie să ne menținem corpul și creierul activ. Trebuie să găsim timp să citim și să ne hrănim creierul cu informații noi.

Întâmpinați dificultăți în a găsi timp? Apoi, cărțile electronice și podcasturile sunt soluțiile pentru asta. Butch Conde, un gânditor și un pastor spune că ascultă cărți electronice atunci când este la duș sau când pregătește mesele. Prin aceasta, el poate învăța ceva nou fără a fi nevoit să-și sacrifice programul.