Sexualitatea:Varsator

Este dupa chipul si infatisarea ta: spontana, fireasca, tandra si extrem de nuantata. Ea poate fi si extrem de pasionala daca partenerul reuseste sa-ti capteze fiecare particica din fiinta care esti. Insa tu te deosebesti de celelalte zodii prin dimensiunea estetica pe care o acorzi sexualitatii. Sexualitatea trebuie sa fie frumoasa pentru ca un spirit atat de exigent ca tine nu s-ar putea multumi cu o relatie banala

Depinde in mod esential de disponibilitatea ta interioara. Care este legata direct de relatiile tale afective. Ai nevoie sa iubesti si sa te simti iubita ca sa te umpli de dorinta si sa devii fiinta cea mai dorita.

Niciodata nu vei fi satisfacuta de o aventura fara viitor. Orice intalnire sau descoperire sexuala trebuie sa dureze si sa fie constructiva.

Verticalitatea caracteristica acestei zodii ascunde niste fantezii secrete pe jumatate romantice, pe jumatate destrabalate, in maniera mascaradelor venetiene. Insa tie iti plac fanteziile pentru ceea ce ele sunt. Ele apartin imaginarului si tu intelegi ca ele sa ramana pe acest taram. Realitatea este deosebita pentru tine, ea este facuta din tandrete si raspunsuri la tandrete, ceea ce inalta o relatie sexuala inflacarata.

Partenerii

Cu un Varsator ca tine dispui de intreaga gama de care ai nevoie pentru o viata sexuala intensa si libera.

Pestii se afla la capatul opus zodiei tale. Se va aplica in acest caz vechiul principiu “contrariile se atrag