SexHoroscop pentru zodia Gemenilor

Toti partenerii tai o pot confirma. Cu tine, au traversat toate situatiile, de la cea mai profunda letargie pana la excesele cele mai vehemente. Acestea din urma le-au lasat, evident, amintirile cele mai frumoase. Langa tine, partenerul se poate astepta la orice, atunci cand esti in forma. Imaginatia ta neinfranata naste scenarii incredibile in care joci cu brio rolul principal. Esti suficient de generoasa ca sa imparti totul cu partenerul tau.

Energia

Este ca dintii unui fierastrau. Cateodata da, alteori nu. In functie de dispozitia de moment, cu o singura constanta: imprevizibilitatea. Poti la fel de bine sa ai energia unui vulcan in eruptie sau sa fii linistita ca apa nemiscata a unui lac.

Energia ta sexuala depinde in mod esential de stimularea imaginatiei. O adevarata Geamana are nevoie sa se concentreze pe „jocul” ei si pe puterea de seductie care o caracterizeaza ca sa inceapa sa vibreze din cap pana-n picioare, antrenandu-si in acest joc partenerul inflacarat.

Imaginatia

Este domeniul de predilectie al Gemenilor pe care ii caracterizeaza o imaginatie deosebit de fertila. Cu conditia sa ai un partener total deschis care sa te ajute sa-ti exprimi fanteziile in voie. La aceasta contribuie si darul tau innascut pentru comunicare si calitatea deosebita de bun vorbitor.

In aceste fantasme cauti mai inainte de toate acele elemente care ti-ar putea ascuti curiozitatea naturala. Ai tendinta de a favoriza diferentierile cu scopul unic de a-ti subjuga partenerul si pe tine insati.

Partenerii

Sagetatorul este un cunoscator istet care apreciaza si iti impartaseste gustul pentru joc, pentru toate jocurile, in special pentru acelea pe care morala le condamna. Te vei impaca la fel de bine tot cu un Geaman, datorita veseliei reciproce care va caracterizeaza chiar si in timpul efuziunilor voastre sentimentale.

Exercitati o fascinatie asupra Scorpionului pentru care constitui o uimire continua, el te descopera in fiecare clipa, neincetat, iar acest joc in doi petrecandu-se intr-un ritm de nestapanit.