Sex shop – fetish

Cu ajutorul articolelor fetish pe care le gasiti exclusiv intr-un sex shop, puteti da frau liber imaginatiei si puteti pune in practica toate fanteziile erotice pe care nu le-ati incercat pana acum! Pentru ca o seara incendiara sa iasa „ ca la carte ”, atat intr-un sex shop fizic cat si intr-un sex shop online, aveti la dispozitie o gama variata de numeroase produse menite sa condimenteze viata de cuplu, intr-un mod inedit!

  In ultimii ani, fetish-urile au devenit la fel de comune ca si relatiile intime obisnuite, iar oameni din intreaga lume apeleaza la magazinele sex shop pentru a achizitiona diverse produse special destinate categoriei „ fetish ”, din curiozitate, necesitate sau din dorinta de a avea experiente sexuale… mai speciale.

  Unele dintre cele mai apreciate produse atunci cand vine vorba despre fetish-uri, sunt seturile bondage, ce pot fi utilizate atat de voi, cat si de parteneri. Un astfel de set include mai multe accesorii, cele de baza fiind catusele, franghiile si calusurile. Gama fetish se adreseaza pasionatilor de tot ceea ce inseamna Sado Maso si BDSM, atat pentru incepatori cat si pentru cunoscatori, iar sex shopul ofera clientilor tot ceea ce isi doresc! Seturile pentru incepatori, ce contin in general doar articolele de baza pornesc de la cateva zeci de lei, iar in functie de numarul de articole incluse, pot ajunge sa coste 100 – 200 de lei, insa experientele sexuale vor fi cu siguranta de neuitat pentru ambii parteneri!

  Tot la categoria fetish, veti gasi seturi ce includ lesa, zgarda, masca ce acopera toata fata ori chiar leagane create special din franghii sau din piele, ce se prind pe diferite suprafete, pentru ca partenerul sa fie astfel suspendat in aer, la cativa cm de pamant. O asemenea experienta erotica nu este de ratat!

  Cei care nu se tem sa incerce experiente mai… hard-core, pot incerca si alte produse fetish, precum cele de fisting, scaune gonflabile cu vibrator ori cruce din fier pe care poti lega partenerul, pozitionandu-l cu picioarele si cu mainile departate. O asemenea cruce este un produs inedit si include atat mansete din piele reglabile pentru maini si picioare, cat si un guler pentru gat – astfel, partenerul nu se va putea misca absolut deloc si va fi cu totul in puterea voastra.

  Un alt produs fetish extrem de apreciat, este setul cu paduri autoadezive electrice, care ofera stimulare electrica, combinata cu o scurta durere usoara. Este un articol ideal pentru cei ce doresc sa combine placerea unui moment intim, cu impulsuri electrice de intensitate diferita – intensitatea acestora se controleaza cu ajutorul unui controller, in functie de preferintele voastre si ale partenerului. Stimularea electrica este extrem de excitanta si poate fi actionata inclusiv in timpul actului sexual, pentru senzatii mai intense.