Serviciul de inchirieri auto Otopeni – preturi pentru toata lumea

La Five găseșți servicii de închirieri auto Otopeni și rent a car București potrivite pentru toate nevoile tale și indiferent de bugetul tău. Garantăm că avem o opțiune potrivită pentru tine și care îți va satisface toate dorințele, astfel încât să te bucuri de această experiență și să stai liniștit pe tot parcursul călătoriei tale. Oferim transparență totală și suntem la dispoziția ta 24/24 pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie.

Cine suntem și ce oferim?

Compania Five oferă servicii de închirieri auto în Otopeni și Bucureșți, cu o experiență în domeniu ce depășește 10 ani, garantând clienților săi siguranță, profesionalism și prețuri accesibile oricărui buget.

Orice mașină oferită de firma noastră vă asigura comfort, protecție și flexibilitate. Clienții sunt cei care aleg atât punctul de preluare al mașinii, cât și punctul de predare al acesteia. Parcul nostru de închirieri auto se află în apropierea aeroportului Otopeni iar sediul companiei este localizat în Bucureșți, dar vă putem pune la dispoziție automobilele noastre și în alte orașe mari ale țării.

Serviciul nostru rent a car Bucureșți se adresează tuturor persoanelor ce au nevoie de un automobil, fie că sunt șoferi sau au nevoie de un șofer. Compania Five vă poate ajuta atât cu un autoturism, cât și cu un șofer bine pregătit din echipa noastră.

De ce am nevoie pentru a închiria și cât mă va costă?

Doar de două lucruri ai nevoie pentru a închiria un autoturism! În primul rând, va trebui să ai un act de identitate valabil, fie un buletin sau un pașaport. Vei avea nevoie și de o copie după permisul de conducere al șoferului care conduce, acesta fiind cel răspunzător. De asemenea, menționăm faptul că este necesar ca permisul șoferului să aibă cel puțin un an vechime pentru a evita anumite incidente. Ne dorim ca toți pasagerii să fie în siguranță.

Referitor la prețurile oferite pentru serviciile noastre, tarifele diferă în funcție de mașina aleasă, perioada și de ce îți doreșți în calitate de client. Putem spune totuși că tarifele sunt accesibile și avem opțiuni pentru orice tip de buget.

Ca un exemplu, dacă ne referim la clasa low-cost, prețurile încep de la 21 euro/zi. Această gamă cuprinde cele mai accesibile autoturisme din punct de vedere al prețului și al combustibilului, iar pe lângă acestea, dacă ai nevoie de automobil pentru o perioadă mai lungă de timp poți beneficia de anumite reduceri, de până la 18 euro/zi.

De ce să închiriezi o mașină în loc să cumperi una?

Dacă eșți una dintre persoanele care nu folosesc un automobil prea des, ar trebui să iei în considerare varianta închirierii unei mașini, s-ar putea să fie mai convenabil pentru tine decât să deții una.

Când închiriezi o mașină de la Five, asigurarea, întreținerea și alte astfel de taxe sunt responsabilitatea companiei, tu doar vei folosi mașina pentru nevoile tale. Pe lângă faptul că nu mai trebuie să plăteșți pentru acestea, poți beneficia de reduceri substanțiale pentru închirierea unui autoturism pe termen lung, indiferent de clasa auto din care acesta face parte.

Un alt avantaj al închirierii unui automobil este că poți să beneficiezi de o mașină diferită oricând îți doreșți, în funcție de preferințele și nevoile tale. Compania Five îți pune la dispoziție o flotă auto diversificată din care poți alege, cu opțiuni potrivite pentru fiecare buget, astfel încât să ai mașina pe care ți-o dorești.

De ce Five și nu altă agenție?

Cu atât de multe opțiuni din care poți alege, ne dăm seama că este dificil pentru ține să te oprești la o agenție cu siguranța că vei avea parte de tot ce îți doreșți. Din acest motiv, este foarte important să fii informat corespunzător și să iei în considerare și alte aspecte, nu doar prețul afișat. La Five garantăm atât prețuri accesibile, cât și faptul că toate nevoile tale vor fi luate în considerare.

Compania noastră îți va pune la dispoziție o gamă largă de autoturisme moderne și în stare perfectă de funcționare, chiar acolo unde ai nevoie și îți este confortabil. De asemenea, poți beneficia de diferite reduceri atât dacă necesiți automobillul pe o perioada mai lungă de timp, dar și dacă alegi să te fidelizezi companiei Five.

Îți oferim transparență totală în orice privință. Vei găsi toate informațiile necesare în contractul de închiriere sau pe site-ul nostru, pentru a lua decizia potrivită pentru tine. Dacă ai întrebări adiționale, îți stăm la dispoziție 24/24 pentru a te ajută cu orice nelămurire. Găsești toate datele noastre de contact pe site-ul companiei și așteptăm cu drag să ne contactezi.