Serviciile de traduceri autorizate online tot mai căutate

  • Marţi, 26 Ianuarie 2021
  • Afaceri
  • Publicat de
Logo Birou Traduceri Autorizate Bucuresti OL Logo Birou Traduceri Autorizate Bucuresti OL

Presupunem că vă confruntaţi cu situaţia în care aveţi nevoie de o traducere autorizată, adică de o traducere cu ştampila şi semnătura unui traducător autorizat de Ministerul Justiţiei. Primul pas pe care îl aveţi de făcut este să daţi o căutare pe Google în funcţie de cuvintele cheie care vă interesează. Să presupunem că aveţi nevoie de o traducere autorizată din engleză în română, acestea fiind cele mai solicitate. Atunci veţi căuta pe google traducere autorizată engleză română. Va fi afişată o listă cu cele mai bine poziţionate firme de traduceri, în funcţie de factorii de poziţionare stabiliţi de Google.

În acest moment nu vă rămâne decât să daţi click pe unul din site-urile afişate şi să vedeţi ce vă oferă fiecare. În funcţie de Oferta de preţ prezentată, puteţi opta pentru unul dintre birourile de traduceri afişate. Însă, din experienţa noastră, vă putem spune că, începând cu anul 2020, criteriile de selecţie s-au modificat. Acum clienţii doresc ca majoritatea traducerilor să fie transmise Online sau prin curierat, iar termenul de livrare să fie unul cât mai scurt. Prin urmare, vă sfătuim să alegeţi un birou de traduceri care vă poate oferi toate aceste servicii: traduceri autorizate online cu transmitere pe e-mail sau curierat:

  • Online înseamnă că puteţi trimite documentul care necesită traducere într-un format electronic: pdf, word sau excel direct pe o adresă de e-mail şi îl veţi primi la adresa dvs. de e-mail.
  • Online înseamnă şi că puteţi trimite documentul pe e-mail urmând să îl primiţi în format fizic, prin curierat, la adresa de domiciliu sau sediul firmei. Costul traducerii ar fi de preferat să includă şi serviciul de curierat, pentru a evita plata altor taxe la livrare.

Avantajele serviciilor online sunt multe şi nu mai aveţi motive să le omiteţi: de exemplu, aveţi avantajul  de a vedea traducerea autorizată online înainte de a vă fi livrată prin curierat, puteţi achita online fără a mai fi necesară deplasarea la sediu sau la banca, iar factura o primiţi pe e-mail în format electronic, de unde o puteţi descărca pentru decontare.

Un alt avantaj este termenul de recepţionare al comenzii. Solicitaţi oferta de preţ şi termen şi în maxim 1 oră veţi primi pe e-mail oferta personalizată. Tariful traducerilor variază în funcţie de dificultate şi volum. În principiu, acesta trebuie să fie un tarif competitiv, nu neapărat cel mai mic de pe piaţă, ci un tarif rezonabil care nu pierde din calitate.

Dacă încă nu sunteţi convins de avantajul traducerilor online, puteţi solicita realizarea traducerilor utilizând vechiul sistem de lucru: prezentare la sediu, plata în avans, revenire la sediu pentru ridicarea traducerilor în formatul fizic, însă procedura clasică este mult îngreunată faţă de procedura online şi, în acest moment, în anul 2021, nu îi mai vedem avantajul. Aţi putea spune că procedura clasică este una de mare necesitate pentru cei care nu au acces online la aceste servicii sau nu au o adresă de e-mail, însă chiar şi în acest caz există posibilitatea să ne trimiteţi o poză a documentului facută cu telefonul. De exemplu, aţi fost la medic şi v-a eliberat un act medical. Faceţi o poză documentului şi trimiteţi poza la numărul de contact al biroului de traduceri. Simplu şi rapid! Optaţi pentru serviciile de traduceri autorizate online şi puteţi beneficia de aceste servicii fie că sunteţi din Bucureşti, fie v-aţi mutat de ceva timp în străinătate şi aveţi nevoie de traducerea actelor dvs. de studiu.