Semne ca vrea doar sex de la tine

Te intalnesti cu un tip de ceva vreme, dar ai observat ca in relatie exista mai mult sex decat o conversatie reala. Nici macar nu te scoate la film sau cina. Daca incepi sa crezi ca singurul lucru pe care il doreste este sex, acestea sunt cateva semne care iti pot dovedi ca este adevarat.

 

6 semne ca vrea doar sex de la tine

Daca acorzi atentie, vei observa ca exista semne cheie pentru a identifica daca iubitul tau este in cautarea a ceva serios sau daca vrea doar SEX Descopera care sunt!

 

1. Faceti sex de fiecare data cand petreceti timp impreuna

In loc sa mergeti la o intalnire reala, veti ajunge in pat. De fapt, in toate intalnirile voastre, veti ajunge sa faceti sex. Atat de multe cupluri cred ca sexul este ceea ce pastreaza viata chimiei, dar nu. Dragostea este mult mai mult decat sex.

 

2. Te viziteaza doar noaptea

Te suna la ora 10:00. sau doar la miezul noptii, pentru a te intreba daca poate veni la tine. Nu pentru ca a fost foarte ocupat toata ziua, pentru ca vrea doar sex dupa ce a rezolvat celelalte planuri.

 

3. Nu vrea sa mearga la intalniri

Singurul lucru pe care vrea sa-l faca este sa stea acasa cu tine, sa urmareasca un film si, pana la urma, veti ajunge sa faceti sex. Asta e. Nu mese romantice. Nu concerte. Nimic!

 

4. Nu vorbeste niciodata despre familia si prietenii sai

Nu-i pasa de altceva decat de patul tau. Nici macar nu stii cine sunt parintii lui sau cu ce se ocupa, nu vorbeste niciodata despre asta. Iar adevarul trebuie spus, nici lui nu-i pasa de viata ta personala

 

5. Vorbeste doar despre sex

Toate aceste mesaje si apeluri telefonice se transforma intotdeauna intr-o conversatie aprinsa – cat de minunat a fost ultima oara, cand se va intampla din nou, etc.

 

6. Nu ramane peste noapte

Apare la tine acasa intre orele 10:00 si miezul noptii, dar pleaca acasa chiar dupa ce a facut sex.