Seful Airbnb:călătoriile de afaceri nu vor fi niciodată la fel

Potrivit CEO-ului Airbnb, Brian Chesky, în ciuda faptului că călătoriile au revenit de la început cu privire la pandemie, el crede că călătoriile de afaceri nu vor reveni niciodată la felul în care au fost pre-pandemice. A vorbit cu  Poppy Harlow de la CNN și și-a împărtășit gândurile.

Chesky spune: „Nu înseamnă că călătoriile de afaceri sunt moarte, ci doar călătoriile de afaceri, deoarece știam că nu se întoarce așa cum erau. Motivul pentru care este bara este mai mare pentru a urca într-un avion pentru a face o întâlnire. ”

El subliniază că, în ultimul an, unde oamenii au fost întemeiați, companiile și-au dat seama cât de mult se poate face o mare parte din această lucrare de la distanță.

Chesky a continuat: „Cred că oamenii au acum ceea ce nu aveau acum un an sau doi. Mulți oameni au acum flexibilitate. Au flexibilitate acolo unde călătoresc, trăiesc și lucrează - și încep să le combine pe toate. Cred că odată ce oamenii au ceva, nu vor să renunțe la asta ”.

Platforma Airbnb servește 220 de țări atunci când vine vorba de găsirea și rezervarea cazărilor. Desigur, compania a fost grav afectată în timpul pandemiei COVID-19, dar a văzut recent o creștere a călătoriilor acum, când există vaccinuri disponibile.

Airbnb consideră că viitorul călătoriei constă în flexibilitate. Compania a anunțat recent că a efectuat peste 100 de modificări și upgrade-uri la serviciile sale pentru a răspunde clienților și gazdelor. Aceasta include un proces de integrare simplificat pentru noile înregistrări și noi modalități de căutare a listelor.

Airbnb a împărtășit faptul că oamenii sunt mai deschiși și mai flexibili cu privire la momentul și locul unde vor să călătorească. Aceasta include și opțiuni pentru a sta mai mult timp în anumite locații. Chesky a spus că aproximativ un sfert din toate rezervările din T1 din 2021 au fost pentru sejururi pe termen lung de aproximativ 28 de zile sau mai mult.Produse Zillinger - Market 365