Secretul relaxarii, regasiti surasul si relaxarea

Secretul relaxarii, regasiti surasul si relaxarea Secretul relaxarii, regasiti surasul si relaxarea

Dormiti. Somnul este cel mai important daca vreti sa va simti bine. Ca sa va obisnuiti, culcati-va la ore fixe si dormiti un numar de ore necesar organismului dvs

Pentru ca sa dormiti bine si sa nu mai simtiti oboseala, nimic nu este mai indicat decat o baie buna; atentie insa sa nu aiba mai mult de 37°C, caci nu este bine pentru piele. Adaugati cateva picaturi de ulei de esenta de plante calmante, ele va vor relaxa mult mai mult.

Cand sunteti incordata, aceasta tensiune ajunge in umeri, si aveti tentinta sa va ridicati inconstient. Pentru a-i cobori, ca sa va reveniti, trageti gatul si va veti simti mult mai bine.

Daca picioarele va sunt grele, indispozitia se vede pe fata dumneavoastra. Ungeti-va imediat picioarele cu un lapte special, il puteti aplica chiar si la birou, pe sub ciorapul fin.

Pastrati ca rezerva cateva zile de vacanta pentru perioade de oboseala intensa si stres.

De stiut

Inainte sa intrati in baie, la 37°C maximum, inspirati profund. Emanatiile parfumate care se ridica odata cu vaporii de apa sunt deja o relaxare prin aromoterapie.

Sfaturi in plus

Pentru relaxare, faceti un masaj picioarelor cu lapte, o crema sau un ulei de corp. Luati un picior in maini, cu degetele marii deasupra labei, si masati extremitatile acesteia: degetele si calcaiul.