Secrete pentru a castiga mai mult din afacerea dvs

Secrete pentru a castiga mai mult din afacerea dvs Secrete pentru a castiga mai mult din afacerea dvs

Deși este o experiență interesantă să îți începi propria afacere, trebuie să faci alegeri inteligente atunci când vine vorba de luarea deciziilor financiare. Banii ei la urma urmei și nu este o glumă să-i gestionezi. Dacă nu doriți ca datoria paralizantă să fie scopul final al afacerii dvs., trebuie să fiți înțelept cu privire la modul în care vă cheltuiți moolah-ul. Iată câteva sfaturi pe care le puteți urma.

CONFIGURAȚI O REZERVĂ DE NUMERAR

Poate fi o provocare să obții bani pentru a-ți începe afacerea și să o menții până când profiturile încep să se încadreze. Înființarea unei rezerve de numerar vă va permite să acoperiți aceste costuri temporar în timp ce așteptați să vină profitul. Este, de asemenea, o plasă de siguranță ori de câte ori există taxe neașteptate, plus că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la datorii

CHELTUIELI BUGETARE

Una dintre cele mai bune modalități prin care vă puteți conduce afacerea mică este să țineți evidența câților bani aveți nevoie pentru rentabilitatea afacerii și cât trebuie să cheltuiți pentru ca afacerea dvs. să funcționeze zilnic. Poate fi împărțit în patru categorii - venituri viitoare, cheltuieli fixe, cheltuieli variabile și alocație pentru salariu. Este important să vă păstrați nevoile financiare și doriți să fiți echilibrat.

PLATESTE TAXE

În fiecare afacere, trebuie să fiți responsabil pentru plata impozitului pe venit. Asigurați-vă că vă disciplinați pentru a pune deoparte banii. Acest lucru este important, deoarece uitarea de a vă plăti impozitele va duce la o grămadă de cheltuieli pe care cu siguranță le veți regreta în viitor (ca acele multe nopți de beție din facultate pe care probabil doriți să le uitați prost).

INVESTI

Diferența dintre cheltuieli și investiții este că acestea din urmă vă vor permite să profitați de beneficiile pe termen lung. Practic, atunci când investiți, cheltuiți bani pentru a obține mai mulți bani. Cheltuirea banilor nu te va duce nicăieri. Cheltuielile pentru investiții pe termen lung vă vor permite să vă asigurați viitorul afacerii.

REALIZAȚI CONSECINȚA DATORIILOR

Mulți proprietari de afaceri își încep afacerea prin contractarea unui împrumut. Deși este posibil să aveți un plan pentru a vă achita toate datoriile, ar trebui să lăsați datoriile personale în afara afacerii, deoarece veți dori să vă asigurați un viitor financiar clar cu împrumuturile dvs. de afaceri. Plătiți-vă datoriile personale cât mai curând posibil, astfel încât să fiți liber de a câștiga capitalul de afaceri de care aveți nevoie.

REȚINEȚI DEDUCERILE

Unul dintre avantajele de a lucra pe cont propriu este că știi ce poți și ce nu poți deduce. Fiți informat și faceți propriile cercetări sau cereți ajutor unui contabil. Exemple bune sunt chiria, reparațiile și dobânzile ipotecare.

ÎNREGISTRĂRI SIGURE

Conduceți o afacere, deci este important să păstrați înregistrări și să le puneți acolo unde le puteți găsi cu ușurință. Ar trebui să știți până acum importanța chitanțelor. Există patru motive pentru care majoritatea proprietarilor de afaceri își pierd înregistrările - nu au fost păstrate în siguranță, au fost ținute într-un mod neorganizat, au fost ținute foarte organizate, dar au fost distruse cumva sau au fost ținute în siguranță și organizate într-un loc uitat.

CONTURI BANCARE PERSONALE ȘI DE AFACERI SEPARATE

Vă va fi foarte ușor să vă pierdeți evidența rezervelor de numerar dacă utilizați același cont pentru tranzacțiile dvs. comerciale și personale. Deci, este întotdeauna recomandabil să mențineți două conturi bancare distincte. Altfel, veți lucra din greu pentru ca totul să funcționeze perfect doar pentru a afla la sfârșitul lunii că nu mai aveți suficienți bani pentru a vă plăti existența. Separarea conturilor personale și de afaceri vă va oferi flexibilitatea și libertatea de a evita astfel de probleme.

PROTEJAȚI ACTIVELE

Pentru proprietarii de întreprinderi mici, obținerea următoarelor venituri necesită o muncă grea, dar nu va pune un punct de sprijin puternic în viitor. Deci, dacă doriți să fiți sigur, păstrați toate finanțele personale de la creditorii de afaceri sau clienții nesatisfăcuți. O modalitate prin care puteți face acest lucru este să vă creați compania ca o entitate juridică complet separată, cum ar fi, de exemplu, o societate sau o societate cu răspundere limitată.

SPUNEȚI NU CHELTUIELILOR NEJUSTIFICATE

Există două tipuri de cheltuieli - costuri fixe și variabile. Costurile fixe sunt ceva ce afacerea dvs. va trebui să suporte indiferent dacă faceți sau nu bani. Deci, în loc să cumpărați software scump, de exemplu, încercați să lucrați cu software gratuit sau open-source . Acest lucru vă va permite să economisiți o mulțime de bani.

CREAȚI ȘI RESPECTAȚI UN BUGET

Este important să știți unde vă duc banii. Bugetarea inteligentă a cheltuielilor dvs. este crucială pentru a prezice unele dintre cheltuielile de care veți avea nevoie și pentru a stabili planuri. Crearea și respectarea bugetului vă vor permite să țineți cont de cât de mult va avea nevoie afacerea dvs. pentru a acoperi toate costurile sale.

Începerea unei afaceri nu este un lucru ușor. Și sunteți sigur că veți atinge obstacolele pe drum. Dar, cu mentalitatea corectă și respectând obiceiurile adecvate, veți fi siguri că veți câștiga mare în afacerea dvs. mică.