Schimburi ușoare pe care le puteți face pentru o vară durabilă

În cazul în care cauți modalități de a duce un stil de viață mai durabil, vara este momentul perfect pentru a face câteva schimbări. Iată câteva schimburi simple pentru o vară mai ecologică.

Naveta durabilă

Vara este momentul perfect pentru a vă reduce amprenta de carbon, deoarece puteți alege cu ușurință opțiuni durabile de navetă, cum ar fi mersul pe jos sau cu bicicleta.

Modă sustenabilă

Moda rapidă este una dintre industriile poluante majore din lume, motiv pentru care upcyclingul și hainele second-hand cresc în popularitate chiar acum. În cazul în care vrei să ajuți mediul înconjurător, îți poți actualiza garderoba cu piese unice din magazinele second-hand sau poate schimbând hainele cu prietenii tăi.

Mănâncă local

Cumpărarea fructelor și legumelor cultivate local în loc să faci cumpărături de la supermarket este o opțiune mai ecologică și mai ieftină și cu siguranță vei obține produse mai proaspete în acest fel.

Cremă solară non-chimică

Substanțele chimice din majoritatea cremelor de protecție solară sunt extrem de dăunătoare mediului și vieții oceanului, motiv pentru care trecerea la creme de protecție solară naturale și non-chimice în această vară este o alternativă excelentă ecologică.