Schimbări mari la Ford Motor Company

O parte din cei trei mari

Denumită în mod obișnuit doar „Ford”, Ford Motor Company este un producător de autovehicule multinațional american cu sediul în Dearborn, Michigan. Este unul dintre „Trei Mari” care se referă la cei mai mari producători de automobile din SUA. Ford aparține, pe bună dreptate, pe această listă alături de Chrysler și General Motors. Compania a fost fondată de Henry Ford în 1903 și a revoluționat industria automobilelor. A trecut prin momente dificile, în special în timpul recentelor crize financiare, dar este în prezent al 2-lea cel mai mare producător de automobile din SUA din spatele General Motors.

Schimbarea este iminentă

Ford a făcut recent un anunț că va înceta să producă mașini în favoarea SUV-urilor și a vehiculelor mai mari. De asemenea, va fi nevoie de o mișcare importantă doar pentru producerea vehiculelor electrice. De ce? se pare că compania dorește să își concentreze energia asupra locurilor în care vânzările cresc. În ultimul timp, mai mulți oameni achiziționează vehicule mai mari, spre deosebire de vehicule mai mici. Ted Cannis, directorul global al vehiculelor electrice cu baterie Ford, a declarat recent: „Cu (CEO-ul Ford Jim) Hackett suntem cu toții. Vom fi mai mari și vrem să schimbăm procesul.”

Este condus de consumatori

Consumatorii preferă vehiculele electrice și cele mai mari din câteva motive. SUV-urile și camioanele au mai mult spațiu pentru baterie și sunt rentabile. Se pare că mașinile electrice sunt viitorul tuturor mașinilor, iar guvernul federal oferă chiar și o reducere pentru achizițiile noi de aceste vehicule. Ted Cannis a continuat: „Să-i facem minunați. Să amplificăm ceea ce este mai bun în acest grup de utilizatori și să creăm cu adevărat vehicule minunate. ”