Scapa de crampele menstruale cu aceste trucuri simple

Este destul de frecvent ca femeile sa aiba crampe in timpul menstruatiei, dar aceste crampe pot face cu usurinta perioada menstruala mult mai inconfortabila. Experimentati aceste crampe deoarece uterul dvs. se contracta pentru a elimina membrana uterina si acest proces poate fi un pic incomod. Cu toate acestea, puteti invata cum sa scapati rapid de crampele menstruale. Sa aflam ce puteti face in legatura cu asta.

Moduri simple de a scapa de crampele menstruale

In timp ce crampele sunt destul de frecvente, nu trebuie sa fie extrem de dureroase. Daca intampinati dificultati in gestionarea starii dumneavoastra, va recomandam sa incercati anumite remedii si optiuni de tratament. Iata cateva recomandari.

1. Luati medicamente pentru reducerea durerii

O modalitate simpla de a face fata crampelor menstruale este de a lua medicamente pentru durere. Medicamentele antiinflamatorii nesteroidiene functioneaza de obicei bine in aceasta situatie. Ibuprofen si Advil sunt doua optiuni populare. Puteti lua ibuprofenul cand suferiti de orice durere, dar nu consumati mai mult de 1600 mg pe zi. Anumite produse destinate tratarii durerii menstruale pot contine acetaminofen, care poate provoca leziuni renale. Deci, discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a utiliza aceste produse.

2. Luati multivitamine

Este important sa va asigurati ca luati suficiente vitamine chiar inainte de inceperea perioadei menstruale. Ar trebui sa obtineti cel putin 500 UI de vitamina E zilnic. Unele studii stiintifice au aratat ca va puteti simti mai bine luand vitamina B6, vitamina B1 si suplimente de ulei de peste. Deci, intotdeauna, retineti ca obtinerea de vitamine adecvate este vitala in rezolvarea modului de a scapa de crampele menstruale.

3. Mentineti un stil de viata activ

Mai multe studii au constatat ca sunteti mai putin predispuse sa aveti crampe menstruale atunci cand faceti miscare in mod regulat. Nu trebuie sa petreceti ore in sala de gimnastica pentru a obtine rezultate bune, o scurta plimbare de 30 de minute va functiona.

4. Aplicati caldura

Va puteti simti mai bine prin aplicarea de caldura pe abdomenul inferior. Alternativ, puteti inmuia un prosop in apa fierbinte, eliminati excesul de apa si plasati-l pe abdomenul inferior.