Saua pentru bicicleta si alte accesorii de care ai nevoie ca biciclist. Afla mai multe informatii utile

  • Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020
  • Sport
  • Publicat de
Saua pentru bicicleta si alte accesorii de care ai nevoie ca biciclist. Afla mai multe informatii utile Saua pentru bicicleta si alte accesorii de care ai nevoie ca biciclist. Afla mai multe informatii utile

Fie ca vorbim despre o bicicleta pliabila, electrica sau clasica, exista o serie de accesorii care iti vor face mai confortabila deplasarea din punctul A in punctul B. De la celebra sa bicicleta – Mos Ion Roata, la pedale, lumini sau casca de protectie, toate aceste elemente trebuie verificate inainte de a porni la drum pentru a diminua sansele de accidente neprevazute.

In acest fel contribui la un mediu lipsit de poluare, la calitatea aerului si la formarea unui stil de viata sanatos bazat pe miscare. Avantajele deplasarii pe doua roti sunt nenumarate, insa cele mai importante vizeaza costurile semnificativ mai reduse de deplasare, timpul petrecut in trafic, cat si respectarea celor 30 de minute recomandate de activitate fizica in fiecare zi.

Sa bicicleta, secretul pentru un drum confortabil pe doua roti

Cine a spus ca mersul pe bicicleta nu poate fi la fel de confortabil ca deplasarea cu masina inseamna ca nu a folosit accesoriile corespunzatoare. Exista pe piata o serie de produse special concepute pentru a spori gradul de siguranta si de confort, indiferent de situatia meteo, facilitand in acest fel utilizarea mijloacelor de transport care nu polueaza. De la sa bicicleta la casca, iata elementele care iti fac viata mai usoara in trafic atunci cand pedalezi.

Sa bicicleta

In primul si in primul rand, celebra sa bicicleta se transforma in acest caz in noul scaun de sofer. Tocmai din acest motiv trebuie ca aceasta sa fie cat se poate de confortabila si sa iti asigure toata siguranta de care ai nevoie in trafic cand te afli inconjurat de masini si de mijloacele de transport in comun. Cu sau fara amortizare, cu siguranta vei gasi modelul potrivit pentru tine, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Casca de protectie

De asemenea, un element care nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand pleci la drum pe bicicleta este casca de protectie. Desi exista zone special delimitate pentru biciclisti, inevitabilul se va produce si mai devreme sau mai tarziu te vei intersecta cu arterele intens circulate din oras. In caz de accidente, o casca iti poate salva in mod sigur viata. Mai mult decat atat, aceasta vine la pachet cu o gama variata de modele potrivite pentru preferintele tale. De mentionat este faptul ca te protejeaza de razele puternice ale soarelui pe timpul verii si de frig si vant pe timpul iernii, fiind deci o investitie de lunga durata.

Lumini

Pentru a-ti face simtita prezenta in trafic in conditii slabe de iluminare, mai ales pe timp de noapte, legislatia te obliga sa folosesti o serie de lumini montate corespunzator la bicicleta ta. In acest fel ceilalti aprticipanti la trafic te vor observa din timp si iti vor acorda prioritatea de care ai nevoie, fara a avea parte de accidente neprevazute si periculoase din aceasta cauza.

Manusi

Cand te deplasezi pe doua roti, volanul se transforma in ghidon. De cele mai multe ori, acesta poate sa te incomodeze, insa poti sa folosesti manusi care iti vor oferi confortul de care ai nevoie la drum lung sau pana la job.

Suport telefon

Nu in ultimul rand, un suport de telefon este esential mai ales in cazul in care nu cunosti zona si ai nevoie de indicatii de orinetare. Acesta se monteaza simplu si rapid pe ghidon si iti sustine telefonul pe parcursul intregii calatorii, fara a-l pune in pericol.

Inlocuieste masina cu o bicicleta confortabila chiar acum

Daca vrei sa faci tranzitia catre deplasarea cu bicicleta, cei de la mosionroata.ro iti pun la dispozitie toate elementele de care ai nevoie pentru un drum sigur si confortabil. Acest magazin piese biciclete iti garanteaza calitatea produselor inca de la prima utilizare, fiind usor de montat si de folosit pentru o perioada indelungata de timp.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si apeleaza acum la serviciile expertilor care iti vor transforma visul in realitate!