Sase lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi o geanta

Sase lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi o geanta Sase lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi o geanta

Cand vine vorba de genti, femeile se impart in doua categorii: o parte prefera sa aiba doar strictul necesar, iar altele au o colectie intreaga, toate marimile si, evident, toate culorile. Indiferent daca faci parte din prima sau a doua categorie, exista anumite lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa achizitionezi una. fungifts.ro iti prezinta cateva criterii in functie de care sa alegi o geanta:

In primul rand, ghideaza-te dupa hainele pe care le ai deja in sifonier si vezi daca poti raspunde la cateva intrebari. Poti sa compui rapid, in gand, minim 5 tinute la care o poti asorta? Culoarea gentii predomina in garderoba ta sau, din contra,  ai foarte putine haine de aceasta culoare?

In al doilea rand, calitatea. Este foarte important sa investesti in genti calitative, preferabil din piele naturala. Nu numai ca vor rezista trecerii timpului, dar si aspectul este net superior gentilor din imitatie de  piele. Prin calitate nu se intelege numai materialul din care este confectionata, dar si cusaturile. Alege genti care au cusaturi puternice, daca iti doresti o geanta rezistenta. De asemenea, nu uita sa verifici si captuseala si, la fel, ai grija ca aceasta sa fie foarte bine cusuta pentru a nu avea surprize neplacute. Spre exemplu, in cazul in care este o geanta pe care o vei purta zilnic, interiorul este la fel de important ca exteriorul si nimic nu e mai frustrant decat sa iti cauti cheile care s-au strecurat prin spatiul dintre captuseala si materialul gentii.

Un alt aspect foarte important este compartimentarea. Opteaza pentru genti cu indeajuns de multe compartimente incat sa iti satisfaca nevoile si sa nu fi nevoita sa cauti minute intregi dupa lucrurile personale. In final, probeaza geanta in fata oglinzii si asigura-te ca este potrivita conformatiei tale. Astfel, daca esti mai micuta de inaltime, fereste-te de gentile XXL deoarece iti vor mai taia cativa centimetri. De cealalta parte, daca esti foarte inalta sau ai cateva kg in plus, evita gentile micute pentru ca vor scoate in evidenta aceste lucruri.

Drept exemplu, am ales sa iti prezint aceasta geanta Musette din piele naturala de cea mai buna calitate, cusaturi foarte rezistente (vezi foto) si multe compartimente. Este o geanta pe care o poti purta in fiecare zi si care va rezista in timp. In plus, dupa cum se vede, are atat barete scurte, cat si una lunga, ceea ce nu face altceva decat sa ne convinga si mai mult sa o achizitionam.