Sapte alimente pe care nu ar trebui să le consumati pe stomacul gol

Sapte alimente pe care nu ar trebui să le consumati pe stomacul gol Sapte alimente pe care nu ar trebui să le consumati pe stomacul gol

Toată lumea știe că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar știați că nu puteți mânca absolut tot ce doriți? Iaurt, o ceașcă de cafea și suc de portocale proaspăt - aceasta este imaginea celor mai mulți oameni când se gândesc la un mic dejun perfect. Din păcate, doar câteva persoane sunt conștiente de faptul că unele alimente nu sunt foarte bune pentru noi dacă sunt consumate pe stomacul gol. deci acest articol vă va ghida prin ceea ce ar trebui să evităm dimineața.

Rosiile

Deși roșiile sunt îmbogățite cu vitamina C și substanțe nutritive, dar cu siguranță trebuie evitate pe stomacul gol. Acidul tanic prezent în roșii crește aciditatea în stomac și poate duce la probleme gastrice. De aceea, cei care au probleme cu esofagul și ulcerul ar trebui să evite anumite alimente citrice, cum ar fi portocalele, lămâia.

Bauturi carbogazoase

Mulți oameni cred că băuturile răcoritoare sunt în regulă să consume oricând și oriunde, dar este adevărat? Ce se întâmplă dacă ți-am spune că consumul de băuturi răcoritoare pe stomacul gol ar putea provoca un stomac umflat sau mai rău? A lua prea multe băuturi carbogazoase a crescut condițiile acide din stomac, care la rândul lor pot fi cauza cancerului esofagian. Acidul este prea mare poate provoca, de asemenea, eroziune. Prea multă apă carbogazoasă poate provoca mutații marți. Suntem serioși. Gândește-te de două ori înainte să ajungi la acea cutie de cola în viitor, nu-i așa?

Produse patisserie

Dimineața devreme, este ușor să ajungeți la cea mai apropiată mâncare și să o mâncați rapid înainte de a ieși din casă pentru a lucra. Indiferent dacă aveți stomacul gol după ce v-ați trezit sau mai târziu în timpul zilei, este posibil să luați o gustare rapidă, cum ar fi o patiserie sau un fruct. Cu toate acestea, aceste alimente ar putea să nu fie cele mai bune pentru stomacul dvs. Conține plin de drojdie care vă poate irita linia stomaculu

Alimente picante

Consumul de mâncăruri picante pe stomacul gol crește șansele că veți simți o iritare a stomacului. ceea ce poate duce la reacții acide și crampe. Au un gust foarte ascuțit și puternic și, ca atare, poate declanșa indigestie. Usturoiul, chiliul iute și ghimbirul sunt exemple de alimente picante.

Dulciuri

Zahărul este foarte ușor de digerat. Când zahărul intră în stomacul gol, corpul uman nu poate secreta suficientă insulină pentru a-și menține nivelul normal în sânge. Aceasta este o rețetă pentru bolile de ochi. Mai mult, zahărul este un aliment care formează acid, care poate perturba echilibrul acid-alcalin. De fapt, cei cu risc de diabet zaharat cu zahăr din sânge ridicat ar trebui să evite perioada de dulciuri

Iaurt

Iaurtul este plin de bacterii lactice care au multe beneficii pentru sănătate. Cu toate acestea, acidul lactic este ineficient datorită nivelurilor de aciditate ale unui acid din stomacul gol. aceasta ucide bacteriile lactice prezente în aceste produse lactate și duce la aciditate. Cel mai bine este să mănânci iaurt ca gustare, la 1-2 ore după masă.

Pere

Pere conține fibre brute. Când îl mâncăm pe stomacul gol, acesta poate dăuna membranelor mucoase delicate și poate provoca dureri de stomac. este recomandabil să-l împerecheați cu alte boabe sau fulgi de ovăz.