Samsung Galaxy S8 – Specificatii tehnice complete, Pret

Telefonul Samsung Galaxy S8 a fost lansat in martie 2017. Telefonul are un ecran touchscreen de 5.80 inch cu o rezolutie de 1440 pixeli de 2960 pixeli la un PPI de 570 de pixeli pe inch.

Samsung Galaxy S8 este alimentat de procesorul de 1.8GHz octa-core Samsung Exynos 8895 si vine cu 4GB de memorie RAM. Telefonul stocheaza 64 GB de stocare interna care poate fi extinsa pana la 256 GB printr-o cartela microSD. In ceea ce priveste camerele, Samsung Galaxy S8 impacheteaza o camera primara de 12 megapixeli pe spate si un shooter frontal de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy S8 ruleaza Android 7.0 si este alimentat de o baterie de 3000mAh care nu poate fi detasata. Masoara 148,90 x 68,10 x 8,00 (inaltime x latime x grosime) si cantareste 155,00 grame.

Samsung Galaxy S8 are un singur SIM (GSM). Printre optiunile de conectare se numara Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, 3G si 4G. Senzorii de pe telefon includ magnetometru compas, senzor de proximitate, accelerometru, senzor de lumina ambientala si giroscop.

Atat Galaxy S8 cat si S8 Plus prezinta muchii curbate pe partea stanga si pe partea dreapta a afisajului. Aceste curbe sunt mult mai inaltate comparativ cu curbura gasita pe muchia S7 si sunt de asemenea completate de curbe pe spatele receptorului. Samsung spune ca ambele telefoane ofera o „potrivire naturala intr-o singura mana” si suntem de acord.

In ceea ce priveste optiunile de culoare, S8 si S8 Plus vin in nuante de Black Midnight, Orchid Gray si Arctic Silver. Samsung a confirmat de asemenea o culoare de albastru Coral pentru telefoane, dar nu suntem siguri unde sau cand. Indiferent de culoarea pe care ati ales-o, toate modelele Galaxy S8 si S8 Plus vor avea o fata unificata, cu un rama neagra.

Asa cum era de asteptat, Samsung a ambalat aproape toate specificatiile de inalta performanta pe care le-ar putea face cu Galaxy S8 si S8 Plus. Ambele dispozitive au 4 GB de memorie RAM LPDDR4, 64 GB de stocare si suport pentru cartele microSD pentru o stocare suplimentara de pana la 256 GB.