Sa cumpar sau nu produse resigilate ?

Resigilatele sau desigilatele au luat cu asalt piata IT din Romania in ultimii ani. Inceputul a fost la inceput timid, dupa care a existat un boom atat in cererea cat si in oferta celor mai mari magazine de IT din tara. Vrei sa stii daca se merita sa achizitionezi produse resigilate?

Raspunsul simplu si rapid este DA.

De ce?

Pentru ca platesti mai putin. Si nu vorbim despre discounturi derizorii de 0.5% -2%, ci de reduceri substantiale care pot ajunge pana la 45%.

Produse resigilate – ce sunt?

Poti sa faci economii importante, fara sa renunti la calitate. Un produs resigilat nu este second hand. Este nou, perfect functional. Ambalajul sau original a fost desfacut, ori a fost expus intr-un magazin de prezentare pentru un interval scurt, pentru a fi descris si evuluat in vederea realizarii celor mai ample review-uri. Tot produse resigilate sunt si cele care provin din retururi, dar nu pentru ca ar fi fost defecte, ci pentru ca pur si simplu clientii au decis ca nu sunt potrivite nevoilor lor specifice.

Practic nu exista diferente notabile de functionalitate si calitate intre produse resigilate si produse noi similare (care sunt oricum mai scumpe). Deja sute de clienti din tara au testat avantajele produselor resigilate si cei mai multi s-au aratat extrem de incantati de alegerea facuta.

Avantaje produse resigilate

Preturi mai mici. Este avantajul de necontestat al produselor resigilate. Sunt mii de clienti din tara care pot confirma ca au facut deja economii importante optand pentru un echipament resigilat.

Produse functionale 100%. Este poate cea mai importanta caracteristica a produselor resigilate. Toate sunt perfect functionale. In categoria resigilate nu veti gasi echipamente defecte, inutilizabile sau murdare. Toate trec prin mainile tehnicienilor inainte de a fi expediate catre clienti.

Produse testate despre care afli detalii inainte de a plasa comanda

Primesti garantie, poti plati in rate, te bucuri de livrare gratuita si ai posibilitatea sa vezi produsul, sa-l scoti din cutie cand il primesti. Din acest punct de vedere nu pierzi nimic din toate avantajele achizitionarii un produs similar nou.

Ai in continuare drept de retur. Daca dupa cateva zile constati ca nu-ti place produsul achizitionat sau ca nu se potriveste nevoilor tale, il poti returna si poti primi banii inapoi.

Gama variata de electronice si electrocasnice resigilate. Si tu poti incheia o afacere buna daca alegi un produs resigilat. Gasesti laptopuri, monitoare, sisteme, componente pc si de laptop, frigidere, hote, combine frigorifice, masini de spalat etc.

Electronicele si electrocasnicele resigilate pot veni cu reduceri extrem de mari, dar recomandarea noastra este ca intotdeauna sa va uitati cu atentie cand intentionati sa faceti o astfel de comanda. Cele mai multe persoane care s-au aratat incantate de alegerea facuta in materie de produse resigilate, au fost in general cei mai vigileti si mai bine informati.