S-a terminat? Iata cum sa-l uiti mai usor!

S-a terminat? Iata cum sa-l uiti mai usor! S-a terminat? Iata cum sa-l uiti mai usor!

Cu despartirile nu-i de gluma si asta stie si Zuckerberg, chiar daca acum e fericit cu nevasta si copil acasa. Si pentru ca tot anul asta a fost vorba doar despre ”a empatiza”, Mark s-a gandit sa faca o smecherie si sa poti limita noutatile pe care le primeai in mod obisnuit in newsfeed de la fostul tau iubit.

Asadar, 2sexy iti spune cum poti sa-l uiti mai usor pe fostul!

Deci, daca esti genul care nu vrea sa-si stearga fostul iubit de la prieteni, insa totusi nu vrea sa primeasca tot timpul noutatile lui, Facebook te va ajuta in acest scop. Bineinteles, deocamdata aceasta „posibilitate„ este disponibila doar pentru cei din USA, insa speram ca-n vreo 20 de ani ajunge si pe la noi. Glumesc, chiar sper sa fie posibil acest update si-n Romania cat mai repede, caci stim cu totii ca ”cererea e mare”.

Cum va functiona?

Imediat dupa ce schimbi statusul relatiei tale pe Facebook, reteaua iti va oferi optiunea sa faci si alte setari ca sa nu-i mai vezi fata stupida a fostului peste tot, in newsfeed. Dupa ce faci treaba asta, vei putea sa-i vezi noutatile, doar daca intri tu pe contul lui de Facebook.

Si daca algoritmul actual este sa-ti sugereze la orice chestie persoana cu care ai interactionat cel mai mult, posibil el, dupa ce faci setarea aceasta, respectivul nu o sa-ti mai apara primul nicaieri. Nici cand dai check in with, nici cand vrei sa dai tag cuiva, niciodata.

Si partea fericita este ca el nu va avea nicio idee ca tu ai facut asta. Si ce mai e si mai misto, e ca poti face ca nici el sa nu-ti vada noutatile. Nu-i vei aparea atunci cand pui o fotografie noua, publici un status nou sau, pur si simplu, cand iti dai check in pe nu stiu pe unde.

Si daca tot e greu sa treci peste aceasta despartire, atunci e de datoria mea sa te pun la curent cu faptul ca exista o persoana care face treaba murdara pentru tine. Adica, exista pe lume o anume Caroline Sinders, care ocupa functia de ”Social Media Break Up Coordinator”, in cadrul firmei „Unde vrea muschii ei”, si care pentru 10$ iti va rezolva problema.

Mai exact, va sterge toate fotografiile cu tine si cu fostul de pe contul tau, iti va sterge si bloca fostul din lista de Facebook, va sterge postarile comune, etc, cam tot ce ai vrea sa dispara de pe contul tau de Facebook, dar pe care tu inca nu indraznesti sa le faci. Ideal, nu?