Ropunct propune părinților și copiilor cele mai bune rechizite pentru un an școlar de succes

Penar-Harry-Potter Penar-Harry-Potter

O gama de rechizite variata pentru toate preferințele

 Specialiștii din magazinul online Ropunct.ro s-au gândit la toate tipologiile de elevi și la toate vârstele, aducând o gama variată de rechizite care să se poată adresa tuturor preferințelor. În sensul acesta, fiecare părinte poate alege produse ținând cont de dorințele copilului pentru care sunt cumpărate. De la penare și ghiozdane în forme interesante și cu imprimeuri atractive și până la rechizite cu licență, așa cum sunt penarele cu Harry Potter, Star Wars și Frozen, elevii se pot bucura de rechizitele preferate la cele mai avantajoase preturi.

3 metode de plata și transport rapid

 Pentru toate rechizitele achiziționate din magazinul online Ropunct, cumpărătorii au la dispoziție trei metode de plata și anume: direct online, prin transfer bancar sau la livrare, atunci când coletul ajunge la destinație.

 Transportul se face rapid, din stocul propriu prin intermediul firmei de curierat cu care magazinul colaborează. În acest mod, echipa Ropunct dovedește flexibilitate și interes fata de client, punând la dispoziție cele mai bune servicii.

Consultanta din partea specialiștilor

 Pentru cumpărătorii care nu stiu ce să aleagă, echipa magazinului este mereu gata să vina în ajutor cu sugestii și sfaturi. Atunci când rechizitele sau alte produse din magazin sunt cumpărate pentru a fi oferite cadou, iar persoana în cauza nu se poate decide, echipa de asistenta poate oferi toate informațiile și sugestiile care s-ar putea potrivi situației specifice.

Materiale de foarte buna calitate

 Toate produsele din magazinul online Ropunct sunt de foarte buna calitate și sunt obținute în colaborare cu cei mai importanți producători din acest domeniu. Astfel, se comercializează doar produse rezistente și care funcționează în parametri optimi pentru foarte mult timp fară să apară probleme. Pentru toate produsele magazinul online Ropunct își asuma responsabilitatea și echipa este deschisa discuțiilor, orice eventuala problema fiind rezolvata în timp record.

Produse creative și atractive pentru elevi

 Indiferent de vârstă elevului pentru care sunt cumpărate produsele din magazinul online Ropunct, se vor găsi cu siguranță rechizitele potrivite. De la caiete tip 1 și 2 și până la cele studențești, cele cu personaje din desene animate și până la cele cu licență din filme consacrate, toate aceste rechizite vor atrage cu siguranță atenția copiilor, indiferent de vârstă.

 O gama speciala de produse este reprezentata de radierele cu imagini ale unor personalități importante din istorie. De asemenea, ghiozdanele – așa cum sunt cele de scafandru și cele de astronaut – sunt iubite de copiii de vârste mai mici, care adora să își tina apa, pachețelul și rechizitele în aceste ghiozdane creative.