RoofArt, cea mai bună soluție pentru un acoperiș durabil

RoofArt, cea mai bună soluție pentru un acoperiș durabil RoofArt, cea mai bună soluție pentru un acoperiș durabil

Supus în permanență capriciilor condițiilor meteo, acoperișul casei trebuie să fie ales pe sprânceană. De la sistemul de învelitoare (țiglă metalică sau alte tipuri), la sistemele pluviale și accesoriile aferente, toate elementele trebuie să fie perfect funcționale, cât și durabile.

RoofArt România a devenit, în ultimii (aproape) 20 de ani, unul dintre principalii jucători de pe piață, comercializând o gamă variată de soluții pentru acoperișuri durabile, la prețuri corecte și competitive.

În cele ce urmează îți prezentăm câteva dintre soluțiile pentru acoperiș pe care le găsești la un click distanță, pe roofart.ro.

Țiglă metalică

Țigla metalică Umbrella® devenit foarte populară în ultimii ani și pe bună dreptate. Avantajele alegerii țiglei metalice Umbrella® sunt multiple, iar printre acestea se numără și:

Materia primă de înaltă calitate din care este realizată (este vorba despre oțel premium, cu caracteristici tehnice de top, produs de binecunoscutul concern suedez SSAB);

Ușurința și siguranța în manevrare (țigla metalică Umbrella® de la RoofArt este ușor de manevrat chiar și la înălțimi mari) ;

Rezistența mare la zgârieturi (particulele acrilice dure din componența acesteia împiedică apariția zgârieturilor superficiale care apar, de obicei, la suprafața altor tipuri de sisteme de învelitori);

Proprietățile ignifuge (testele au arătat că țigla metalică Umbrella® este rezistentă și își păstrează intacte proprietățile atât la temperaturi foarte mici, cât și la temperaturi foarte ridicate, de până la 100 de grade Celsius);

Garanțiile extinse: toate produsele RoofArt și, implicit, și țigla metalică Umbrella®, sunt certificate prin standarde europene și au garanții pentru perioade îndelungate de timp (în cazul țiglei metalice beneficiezi de o durată medie de exploatare de 60 de ani, 40 de ani garanție anticoroziune și 30 de ani garanție pentru păstrarea culorii intacte);

Tigla RoofArt realizată din oțelul scandinav este prevopsită cu printr-o tehnologie bio patentată, care nu numai că reduce emisiile de noxe, ci amplifică și rezistența țiglei la oxidare, radiații ultraviolete și rugină.

Sisteme pluviale, jgheaburi și burlane pentru drenare și scurgere

Sistemul pluvial Scandic® este una dintre mărcile inovației pe piața din România, atât datorită caracteristicilor sale premium, cât și durabilității materialului din care este realizat (este vorba de oțel produs de binecunoscuta companie scandinavă SSAB).

Sistemul pluvial Scandic® este produs în trei game: Scandic® Zincat, Scandic® Color și Scandic® Cupru, iar achiziția sa este însoțită de o garanție de 15 ani pentru menținerea constanței culorii și 30 de ani pentru coroziune în cazul sistemului Color sau chiar pe o perioadă nedeterminată în cazul sistemului din Cupru – acest material având chiar și peste 500 de ani durata de exploatare.

Iar dacă vorbim de jgheaburi și burlane pentru drenare și scurgere, atunci trebuie să știi că jgheaburile și burlanele marca RoofArt sunt rezultatul investițiilor permanente ale companiei în materiale de calitate, tehnologii performante și linii de producție axate pe inovație și eficiență.

Tablă fălțuită pentru acoperiș

Tabla fălțuită RoofArt contribuie la realizarea unui acoperiș care să bifeze atât exigențele estetice, cât și pe cele de durabilitate și rezistență în condiții meteo dintre cele mai diverse.

Tabla fălțuită de la RoofArt este una dintre cele mai bune investiții pe care o poți face pentru acoperișul locuinței tale, iar printre avantajele acestei alegeri se numără și:

Este ideală pentru acoperișuri cu orice înclinație;

Montajul se realizează fără a perfora suprafața de tablă;

Este foarte maleabilă, chiar și la temperaturi negative;

Eco-friendly (utilizează tehnologia GreenCoat PLX BT a producătorului scandinav SSAB, ceea ce înseamnă că este vopsită cu ajutorul unei tehnologii care ajută la reducerea noxelor);

Rezistentă în toate condițiile meteo;

Realizată în conformitate cu standardele europene din domeniu și certificată prin garanții extinse.

În plus, acest tip de tablă se potrivește atât clădirilor vechi, istorice, de patrimoniu, cât și celor moderne, contemporane, cărora le va conferi un aspect special și minimalist.

Accesorii pentru acoperiș

Fie că vorbim de coame, dolii, șorțuri de streașină, frontoane sau opritoare de zăpadă este foarte important ca acestea să fie realizate din materiale rezistente, durabile. Accesoriile RoofArt sunt confecționate din aceeași materie primă ca și restul soluțiilor pentru acoperiș propuse de producător, prin urmare riscul de a apărea probleme de incompatibiltate cu restul componentelor acoperișului este aproape nul.

În plus, atunci când alegi accesorii de la același producător diminuezi și riscul unor eventuale diferențe de nuanțe, de grade diferite de decolorare în timp etc.

În concluzie, dacă îți dorești un acoperiș durabil, realizat din materiale de calitate, specialiștii RoofArt îți stau oricând la dispoziție cu informații suplimentare despre soluțiile pentru acoperișuri RoofArt, dar și cu toate sfaturile și recomandările necesare pentru a putea lua cea mai bună decizie pentru locuința ta.

Date de contact Roofart:

SC RoofArt SRL

Sintionlunca DN11 KM27, Jud. Covasna

Romania

Orar de functionare: Luni – Vineri, 08:00 – 16:30 (pauza 12:30 – 13:15)

Telefon Clienţi finali: (004) 0372900222

Telefon Parteneri: (004) 0267332669

Fax: (004) 0267332579

Email: [email protected]