Una dintre preocupările societății noastre este protejarea mediului înconjurător și reducerea efectelor dezastruase pe care deșeurile industriale le au asupra acestuia. Doar în primele două luni ale anului 2020, la nivel mondial au fost aruncate peste șase milioane de tone de deșeuri electronice (DEE). Timpul necesar pentru descompunerea acestora este între 2000 și 5000 de ani. În același timp, înlocuirea unui televizor presupune un efort financiar care poate pune o presiune însemnată pe bugetul unei familii. Un posibil răspuns la cele două probleme ridicate mai sus, este reparația televizorului defect, solutie care poate dubla durata de viață a acestuia. Cu toate astea, foarte multe persoane cărora li s-a defectat televizorul își pun o intrebare legitimă: mai merită reparația, sau ies mai ieftin cumpărându-mi un televizor nou?
Răspunsul la această întrebare nu este deloc simplu însă în cele ce urmează, noi vă vom oferi niște informații care vă vor permite sa luați decizia corectă.
În primul rând, atunci când vă confruntați cu dilema reparației televizorului dumneavoastră, trebuie analizată vechimea acestuia. Evident că un televizor alb-negru nu mai merită nicio investiție (decât dacă este un obiect de colecție), dar dacă vorbim despre un televizor cu color, achiziționat, să zicem, în 2011, acesta mai merită investiția? Răspunsul este: da! Un televizor, chiar și unul cu tub cineoscop, merită reparat dacă are o vechime de sub zece ani și dacă calitatea imaginii este bună. Costul unei astfel de reparații variază între o sută și o sută cincizeci de lei, cost care face fezabilă o astfel de intervenție. Contează desigur și problema pe care o are, o regulă generală pentru orice tip de televizor (cu tub cineoscop, LCD, Plasmă sau LED), este că merită reparat dacă are sub zece ani, daca nu are ecranul spart/fisurat, dacă nu a fost trasnit și dacă nu s-au vărsat licide în interiorul lui.
Acum că am terminat cu televizorul cu tub cineoscop, haideți să vorbim puțin și despre celelalte tipuri de televizoare existente pe piață (Plasmă, LCD sau LED). În cazul acestor televizoare, reparația merită efectuată aproape întotdeauna, mai puțin în cazul în care problemele sunt cauzate de display. În mod normal, prețul reparației nu ar trebui să depășească 30% din valoarea televizorului și doar în cazuri rare, 40% . Noi, la Mozy Service Electronice ne mândrim cu o experiență de peste zece ani în domeniul reparației de televizoare la domiciliu, și cu mii de clienți satisfăcuți.
Datorită unor proceduri interne de eficientizare a costurilor, ne permitem să percepem cele mai mici prețuri de pe piață și să asigurăm deplasarea și constatarea gratuită oriunde în București și în zonele limitrofe. De asemenea oferim o garanție de șase luni de zile pentru oricare defect reparat de noi. Dacă aveți un televizor defect, nu mai asteptați. Sunați-ne și haideți să îl readucem la viață!