Remedii naturale din intreaga lume

Remedii naturale din intreaga lume Remedii naturale din intreaga lume

Pe tot globul se află tradiții, culturi și ideologii, fiecare mai diferită decât următoarea. 

Aceste culturi și tradiții își au rădăcinile în propriile credințe, dar multe au remedii medicale și remedii casnice care au funcționat sau au ajutat la ameliorarea bolilor.

Aceste remedii au fost transmise de generații și multe datează din istorie mai departe decât trasabile. 

Remediile pot fi ciudate, nebune, dar unele sunt minunate și cine știe că ar putea face o mare diferență în ceva din viața ta. De la psoriazis la răceala obișnuită aici sunt remedii care există de generații.

Coconut The Fat Fighter

Uleiul de cocos este considerat a fi un truc care vă poate ajuta să vă subțiați talia în cel mai scurt timp. 

Acest lucru a fost descoperit de nativii indigeni din Sri Lanka. 

Oamenii din Sri Lanka mănâncă în medie 116 nuci de cocos pe an, iar statisticile lor de creștere în greutate sunt la jumătate față de cele ale unui american mediu. 

Uleiul de cocos conține MCFA care motivează ficatul să intre în modul de ardere a grăsimilor cu o rată care este cu 50% mai rapidă decât de obicei.

Ghimbir pentru inimă

Indonezia crește și consumă ghimbir cu o rată mai mare decât orice altă țară. 

Îl folosesc în ceai, bomboane și pâine. 

De ce? Se crede că utilizarea ghimbirului se corelează cu producția mai mică de trigliceride; acestea sunt grăsimile care vă blochează arterele. 

Se crede că ghimbirul reduce inflamația și previne formarea cheagurilor de sânge. 

Există studii care demonstrează că indonezienii au lucrat la ceva și trăiesc un stil de viață sănătos pentru inimă cu tot acel ghimbir.

Băile de muștar pentru calmarea mușchilor

Un fenomen comun în Anglia, băile de muștar sunt folosite pentru ameliorarea mușchilor strânși și dureroși. 

Se crede că muștarul îmbunătățește circulația în timp ce detoxifică toxinele din pori, relaxează acești mușchi iritabili și promovează vindecarea oricărui țesut muscular rupt. 

Pentru o baie de muștar: luați 2 căni de săruri Epsom, 1/4 cană de bicarbonat de sodiu, 1/4 cană de muștar uscat, apoi turnați amestecul în baie, amestecați apa și înmuiați-o în ea timp de cel puțin 20 de minute, relaxați-vă și să înceapă vindecarea.

Acupunctura pentru ameliorarea durerilor de cap

Acupunctura este o metodă chineză obișnuită și există de secole.

Astăzi, peste 80 de milioane de chinezi se angajează în acupunctură pentru ameliorarea durerilor de cap. 

Acupunctura stimulează eliberarea de endorfine care sunt analgezice naturale, metoda relaxează și scalpul care, la rândul său, calmează nervii de durere care au fost suprasolicitați.

Aloe Vera pentru a preveni erupția cutanată

Mexicanii au folosit aloe vera pentru a calma erupțiile și problemele suplimentare de iritare a pielii. Aloe vera permite un proces de vindecare mai rapid, reduce roșeața și, de asemenea, hidratează pielea. S-a dovedit că aloe vera nu ajută la focare în acel moment, dar de fapt ajută la prevenirea problemelor viitoare de iritare a pielii. S-a dovedit că aloe vera ajută psoriazisul. 

Aloe vera se crede că are o mulțime de proprietăți vindecătoare și beneficii pentru piele de la asistența în prevenirea acneei, vindecarea și ameliorarea arsurilor solare și multe altele. 

Mexicanii au folosit aloe vera în multe feluri de generații și este ceva care crește în căldura uscată.