Ce cred barbatii despre relatii, intalniri, femei?

Ce cred barbatii despre relatii, intalniri, femei? Ce cred barbatii despre relatii, intalniri, femei?

Un motiv pentru care ar trebui sa percepi viata ca pe o inventie uimitoare este simplu fapt ca te-ai nascut cu dorinta de a-i cunoaste pe ceilalti, de a le descoperi binele si raul, gandurile cele mai ascunse, bucuriile si nefericirile. Dorinta de a-i descoperi pentru ca apoi sa-i poti iubi sincer si frumos. Cu atat mai mult atunci cand vine vorba de barbati: ce gandesc ei cu adevarat despre relatii, despre tine, femeia, in primul rand? Vezi mai multe despre relatii si intalniri pe totuldespresex.net.

Asadar, conform unor declaratii ale reprezentantilor sexului puternic, barbatii cred ca:

Atunci cand vine vorba de sex, sunt foarte buni. Barbatii invata de mici (nu ma intreba de unde) ca increderea in ei insisi rezolva totul in viata, ceea ce nu e deloc departe de adevar. Orice greseala se poate transforma intr-un avantaj daca sunt siguri pe fortele proprii. Tocmai acest mod de a percepe realitatea ii transforma in barbatii care stiu totul si controleaza totul atunci cand sunt in pat cu tine: desi, de cele mai multe ori, sunt pierduti, se vor comporta ca si cum nimic nu-i poate abate de la drumul corect.

Prea mult machiaj ii sperie.  Barbatii apreciaza frumusetea naturala (se stie deja ca rezultatele unui machiaj nesofisticat poate face miracole cu sufletul lor) dar, mai mult, aplicarea excesiva a machiajului ii sperie chiar. Prea multe culori, prea mult fond de ten, prea mult rimel poate fi groaznic pentru ei – se vor intreba continuu cum vei arata dimineata devreme, cand se va trezi langa tine.

Traiesc cu presiunea de a deveni soti si tati cat nu e prea tarziu.  Desi femeile sunt cele care isi marturisec adesea teama fata de trecerea timpului si a  imposibilitatii de a face copii, barbatii se gandesc cateodata ceva mai des la aspectul paternitatii. Mai mult, se confrunta si cu teama fata de trecerea timpului si fata de repercursiunilor lui asupra fizicului: vor mai arata la fel de bine, vor mai fi capabili sa se joace de-a Don Juani-ii sau sa devina parinti?

Dupa o seara cu tine isi doresc liniste. Dimineata de dupa o noapte cu tine, cei mai multi barbati isi doresc sa fuga repede spre apartamentul lor unde se pot relaxa complet: nu le place sa li se ceara mai mult decat o imbratisare de “la revedere” si nici sa fie intrebati cand vor reveni.

Cred ca nu vei putea intelege niciodata pasiunea pentru sport. Stiu ca si femeile pot iubi sportul, dar nu considera ca sunt capabile sa inteleaga obsesia lor pentru echipa preferata, de exemplu.

Chiar si pentru ei shopping-ul poate fi terapie. Oricat de ciudat ar suna, barbatii fac cumparaturi cand sunt deprimati si gasesc in hainele noi un imbold care ii face mai increzatori. Cu atat mai mult dupa esecul unei relatii cand devin si mai preocupati de stilul lor vestimentar si de investitii numai pentru ei.

Sexul la dus este supraestimat. Usor incomod, sexul la dus nu reprezinta pentru ei un mod interesant de a avea o femeie. Mai degraba prea alunecos, sexul la dus este perceput ca fiind periculos…

Considera ca actionezi nebuneste cateodata, dar doar pentru ca asa le este mai usor. Barbatii nu cred cu adevarat ca femeile sunt “nebune”, irationale - o spun doar pentru ca asa trec cu mai multa usurinta de gafele lor.

Sunt atenti la ce porti. Da, e greu de crezut, dar ei chiar observa perlele tale noi, tocul de la pantofi sau bluza cea sexy.

Pot fi foarte indragostiti de tine in timp ce se comporta cu indiferenta, devin gelosi pentru ca sunt nesiguri pe ceea ce pot ei oferi si stangaci cand vorbesti murdar cu ei in dormitor. Le e frica de angajamente pentru ca “angajament” inseamna maturitate si seriozitate sau  urasc cand incerci sa te comporti asemenea lor sunt doar alte cateva ganduri si sentimente ascunse de-ale barbatilor cu care te intalnesti de-a lungul timpului.