Reguli iesite din comun pe care copiii regali britanici trebuie să le respecte

  • Marţi, 15 Iunie 2021
  • Lege
Reguli iesite din comun pe care copiii regali britanici trebuie să le respecte Reguli iesite din comun pe care copiii regali britanici trebuie să le respecte

Copiii regali britanici se nasc cu fast și circumstanțe, dar trebuie să respecte un set de reguli. De la coduri de îmbrăcăminte ciudate până la etichete stricte, iată ce trebuie și ce nu trebuie pentru juniorii Windsor.

Nu pot suna Regina Bunica

Aceasta nu înseamnă că nepoții sau strănepoții Reginei trebuie să o numească Alteța Ta Regală. De fapt, ei numesc pur și simplu monarhul „Bunica” sau „Gan-Gan”.

Ei trebuie să-i curteze reginei

Protocolul regal afirmă că femeile regale trebuie să se adreseze reginei prima dată când o văd pe Alteța Sa Regală într-o anumită zi, iar fetele tinere nu fac excepție.

Li se eliberează pașaport la naștere

Bebelușii regali ar trebui să călătorească la nivel internațional în orice moment, așa că li se eliberează pașaport imediat ce sunt născuți.

Doi moștenitori nu pot călători împreună

Este destul de înțeles. Pentru a păstra linia succesorală, doi moștenitori nu au voie să călătorească împreună cu avionul decât dacă regina o permite.

Băieții ar trebui să poarte pantaloni scurți

Băieții regali ar trebui să poarte pantaloni scurți în public. Acest protocol se bazează pe conceptul că pantalonii pentru băieți tineri erau considerați în trecut clasa de mijloc

Fetele ar trebui să poarte rochii

Fetele regale ar trebui să poarte rochii în public, iar aceasta este o tradiție datată de prințesa Anne.

Nu mănâncă crustacee

Cochilii sunt strict de pe masa întregii familii regale, inclusiv a copiilor, deoarece sunt cele mai frecvente fructe de mare care pot provoca intoxicații alimentare.

Nu pot purta evenimente negre în timpul zilei

Pentru regale, negrul este rezervat pentru doliu, așa că li se interzice să îl poarte la evenimentele din timpul zilei. Dar există o excepție. Prințul George a îmbrăcat costumul militar negru ca băiat de pagină la unchiul său, nunta prințului Harry.

Ar trebui să aibă întotdeauna la îndemână o ținută neagră

Acest protocol a fost instaurat de regină după ce a fost prinsă fără o rochie neagră în timpul unui turneu în Africa, când tatăl ei a murit brusc. De atunci, toți membrii regali trebuie să călătorească cu o ținută neagră la îndemână dacă cineva moare pe neașteptate.

Trebuie să accepte cadouri, dar nu le pot păstra

Membrii regali, inclusiv copiii, trebuie să accepte întotdeauna cadoul pe care i-l dă un bine dorit, dar nu îi pot păstra decât dacă regina le permite.

Nu li se permite să joace monopoly

Acest joc de societate a fost interzis de la Palat, deoarece familia obișnuia să devină excesiv de competitivă în timp ce îl juca.

Trebuie să fie botezați

Deoarece Regina este capul bisericii, toți membrii familiei regale trebuie să fie botezați și chiar și Meghan Markle a fost unsă înainte de nunta ei

Nu pot deschide cadouri în ziua de Crăciun

Membrii regali, inclusiv copiii, nu au voie să deschidă cadouri până în ajunul Crăciunului.