4 moduri de a incepe recuperarea emotionala dupa pandemie

  • Marţi, 20 Iulie 2021
  • Afaceri
  • Publicat de
5 moduri de a incepe recuperarea emotionala dupa pandemie 5 moduri de a incepe recuperarea emotionala dupa pandemie

Exista o multime de discutii dornice despre ceea ce urmeaza: va fi un loc de munca hibrid, la distanta sau in persoana? Se pare ca liderii sunt nerabdatori sa urmareasca urmatorul capitol, valorificand noile abilitati pe care angajatii le-au perfectionat in timp ce conduceau printr-o criza care a avut loc intr-un secol.

Cu totii vrem sa revenim la normal. Desi este interesant sa vedem impactul vaccinului, avem nevoie de echivalentul emotional. Daca a existat vreodata un timp pentru a face o pauza, o pauza, un sabat, acum este.

Multi dintre noi ne-am tinut respiratia, incercand doar sa trecem. Ne-am salvat PTO-ul, in caz ca ne imbolnavim sau trebuie sa avem grija de un membru al familiei. Suntem epuizati de a alimenta printr-un timp traumatic. Cu toate ca v-ati grabit sa faceti acest lucru, a fost un drum lung, emotional.

Cu totii simtitm nevoia de a schimba ceva din rutina zilnica, de a iesi in natura sau chiar de a schimba locul de munnca pentru un salariu net mai mare.

1. Accepta ceea ce ai nevoie

Este un moment dificil. Multi dintre noi incearca sa rezolve sentimentele de epuizare, epuizare si traume neprocesate. Emba scrie: "Fiecare era are tulburarea ei tipica, dar a noastra ar putea avea mai multe. Chiar inainte de pandemie, depresia si anxietatea noastra erau bine documentate; la fel si epuizarea si anomia noastra. Coronavirusul ne-a permis sa ne dam un nume sentimentelor noastre: in aceste zile "lancezim" sau "lovim peretele". La baza tuturor este un sentiment de a fi profund, profund obosit."

2. Creati rutine care va servesc

Recunoasteti faptul ca platiti un pret pentru a va deplasa. Observati-l atunci cand stresul si ingrijorarea va lipesc. Luati in considerare modul in care ati putea gestiona stresul intr-un mod care va serveste. Apoi construieste-ti rutina in consecinta. Faceti-l posibil, astfel incat sa puteti reusi, ramanand sanatos din punct de vedere emotional si fizic.

3. Fa-ti timp pentru tine

Decideti ce aveti nevoie - o saptamana in padure, o escapada de weekend, o vacanta. Aduceti copiii sau cereti membrilor familiei sa va ajute, astfel incat sa puteti calatori solo. Accesati traseele de drumetii, gradinile botanice sau plaja. Afla ce inseamna sa obtii ceea ce ai nevoie si fa din asta prioritatea ta. Odihneste-te si ia-ti ceva timp pentru a reflecta la ceea ce tocmai ai trecut. Blocheaza acele zile in calendarul tau si lasa lumea sa se intample fara tine in timp ce te vindeci.

4. Fa-ti loc de munca locuibil

Esti mai mult decat un angajat; esti o persoana valoroasa. Esti talentul pe care angajatorii sunt dornici sa-l pastreze, mai ales acum. Multi angajatori vor sa se tina de oamenii care i-au ajutat sa se adapteze, sa eficientizeze operatiunile si puterea prin pandemie.