Real a bătut Barcelona în El Clasico si revine pe primul loc

  • Luni, 2 Martie 2020
  • Sport
Real a bătut Barcelona în El Clasico si revine pe primul loc Real a bătut Barcelona în El Clasico si revine pe primul loc

La Liga, Santiago Bernabeu - Real Madrid 2 (Vinicius 71 ', Mariano 92') Barcelona 0

Real Madrid a revenit în topul La Liga odata cu golurile lui Vinicius Junior si Mariano Diaz in victorie cu 2-0 în fața celor de la Barcelona, ​​în El Clasico.

Barca a avut cele mai bune ocazii din prima repriză prin Antoine Griezmann , Arthur și Lionel Messi, Real Madrid a apărut pentru începutul celei de-a doua reprize cu o vigoare reînnoită și, în scurt timp, a preluat controlul.

Punctul de cotitură a venit după 71 de minute, când Vinicius l-a învins pe Marc-Andre Ter Stegen .

Evaluarea jucătorilor

Real Madrid - Courtois 7, Carvajal 8, Ramos 6, Varane 7, Marcelo 7, Casemiro 7, Valverde 7, Kroos 6, Isco 6, Vinicius 8, Benzema 6. Subs - Modric 6, Vazquez 4, Mariano 6.

Barcelona - Ter Stegen 7, Semedo 7, Pique 5, Umtiti 5, Alba 5, Busquets 7, Arthur 6, De Jong 6, Vidal 4, Messi 5, Griezmann 6. Subs - Braithwaite 7, Ansu 5, Rakitic 4.

Real Madrid a câștigat primul joc din LaLiga împotriva Barcelonei pentru prima dată din aprilie 2016 , pe Camp Nou (2-1), tot sub conducerea lui Zinédine Zidane, și un joc din LaLiga acasă pentru prima dată din octombrie 2014 (3-1), sub Carlo Ancelotti.

Barcelona nu a marcat în meciurile cu Real Madrid în toate competițiile din mai 1975 .

Vinícius Júnior de la Real Madrid (19 ani și 233 de zile) a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat în El Clasico în LaLiga în acest secol XXI, depășindul pe Leo Messi

Karim Benzema și-a făcut a 500-a apariție pentru Real Madrid în toate competițiile, devenind al treilea jucător non-spaniol care a atins această borna  pentru club, după Roberto Carlos (527) și Marcelo Vieira (504).

Leo Messi a devenit jucătorul FC Barcelona cu cele mai multe apariții din istoria El Clásico în toate competițiile (43), după ce l-a depășit pe Xavi Hernández (42 de ani).