Racoreste vara asta cu lichide facuta in casa

Racoreste vara asta cu lichide facuta in casa Racoreste vara asta cu lichide facuta in casa

Nu este nimic mai răcoritor într-o zi fierbinte de vară călduroasă decât o cafea rece răcoritoare cu gheață. Este ultimul lucru care mă ia când soarele te-a împiedicat. Singura problemă este că mulți oameni par să se teamă să-și facă propria băutură rece. Așa că se întorc la magazinul cumpărat. Acum, nu ne înțelegeți greșit - există o mulțime de varietăți delicioase de cafele reci pe care le puteți cumpăra

Cu toate acestea, oricât de bun este preparatul rece îmbuteliat, promitem că a-ți face propriul gust nu numai că va avea un gust mai bun, ci te vei simți super realizat când te prezinți undeva cu un preparat rece de casă în mână. Prietenii tăi vor fi atât de impresionați când vor afla că ai creat manual această frumusețe pe cont propriu. Avem, de asemenea, un secret pentru dvs.: nu numai că veți economisi o grămadă de bani prin prepararea propriilor dvs., de fapt nu este deloc foarte greu de făcut!

Singura piesă majoră de echipament de care aveți nevoie este o presă franceză și orice iubitor de cafea ar trebui să aibă oricum unul dintre acestea la îndemână. Apoi, veți dori să cumpărați o pungă cu boabele dvs. preferate de cafea. Depinde de dvs. ce fel de a obține, indiferent dacă doriți să optați pentru un soi aromat sau dacă sunteți mai degrabă purist de cafea, oricare dintre ele este complet bine.

Veți începe călătoria dvs. de preparare la rece prin măcinarea boabelor de cafea până la o măcinare grosieră (cunoscută și sub numele de French Press grind). În timp ce o măcinare mai fină va funcționa bine, cu siguranță veți găsi puțină grămadă care se scurge în băutura rece și acest lucru nu este atât de plăcut, astfel încât o măcinare grosieră este ideală.

Așezați raportul cafea / apă la 1: 2 (de exemplu, 1,5 căni de cafea măcinată grosieră și 3 căni de apă) în presa franceză, în funcție de dimensiunea presei, și amestecați bine.

Apoi, puneți amestecul în frigider peste noapte, de preferință între 12-14 ore. Cu cât este mai rece și mai rece, cu atât mai bine - aveți încredere în noi. După ce a trecut timpul, scoateți-l și apăsați pistonul în jos foarte încet și apoi turnați concentratul de cafea într-un recipient la alegere.

Pentru a face preparatul rece în sine, vă recomandăm un raport 1: 1: 1 de concentrat, apă și lapte, cu toate acestea puteți schimba raportul după cum doriți. Unii oameni preferă prepararea lor rece fără lapte, și asta este perfect.

Vedea? A-ți crea propriul preparat rece nu este o mare agitație. Pur și simplu necesită o planificare din timp și vă veți economisi o grămadă de bani.