Puncte forte si puncte slabe ale Nova 5t

 

Huawei Nova 5t este unul dintre smartphone-urile in voga in prezent. Daca cochetezi cu ideea de a-ti achizitiona un astfel de smartphone e bine de stiut ca recenzille detaliate despre acest produs s-ar putea sa te ajute sa stabilesti daca este un smartphone potrivit petru tine sau nu.

Pretul pentru Nova 5t este de asemenea unul competitiv si redus in raport cu alte modele noi de telefoane apartinand aceluiasi brand sau a unor branduri ce produc smartphone-uri similare.

Iata asadar cu ce puncte forte si slabe vine noul Nova 5t.

 

Puncte forte:

- Telefonul vine cu o camera foarte buna, unde camera principala are 48 MP, plus alte 3 camere secundare de 16, respectiv 2 MP. Telefonul vine inclusiv cu functia supermacro si cu un efect bokeh, care va permite sa faceti fotografii pe subiect, cat mai aproape de acesta si in detaliu. Datorita camerei de ultima generatie puteti cu usurinta sa realizati fotografii extrem de profi, pe care le puteti realiza drept materiale de prezentare sau promovare.

- Ecranul este unul foarte generos, ceea ce inseamna ca puteti rula in voie o serie de aplicatii si filme fara a va ingreuna vederea si procesul de relaxare. Astfel puteti rula oricand si oriunde fara probleme, chiar si persoanele care au probleme de vedere.

- Sonorizarea Nova 5t este una foarte buna, punand accentul pe un sunet cat mai curat si detaliat. De asemenea Nova 5t vine cu o serie de module foarte interesante, inclusiv cu modulul Petrecere la care pot participa rude si prieteni pentru a rula concomitent playlist-urile favorite si pentru a da un efect de petrecere similar cu cel atuncii cand ruleaza o boxa.

- Modul de functionare este foarte rapid. Nova 5t nu se blocheaza cand rulezi aplicatii diverse, avand de asemenea o memorie interna si una generoasa din punct de vedere al RAM-ilor.

 

Puncte slabe:

- Nova 5t vine cu mufa Type C, ceea ce poate fi un disconfort pentru cei pasionati de o calitate foarte buna a sunetului in timpul redarii pieselor favorite. Astfel, daca doriti sa ascultati piesele favorite precum in mod obisnuit la castile preferate si puternice, va trebui initial sa achizitionati si un adaptor.